עבור לתוכן

בחירת מחשב נייד לסטודנט מארה"ב עד 600 דולר

Featured Replies

פורסם

צריכים להביא לי מחשב נייד מארה"ב ואני צריכה לבחור

הבעיה שאני לא מבינה יותר מידי...

תתוכלו לומר לי אם המחשב הזה טוב?

זה מחשב ללימודים ולא לתוכנות כבדות מידי...

http://www.bhphotovideo.com/c/product/629465-REG/HP_Hewlett_Packard_NW156UA_ABA_Compaq_Presario_CQ60_420US_Notebook.html

ועוד שאלה,איך מבררים אם יש למחשב אחריות בינלאומית שתקפה בארץ?

תודה,עמית :)

פורסם

שלום עמית וברוכה הבאה לפורום.

קודם כל, אנא הגדירי תקציב והוסיפי אותו לכותרת. כמו כן, יש לערוך את הכותרת כך שתשקף את נושא הת'ראד (לדוגמא "בחירת נייד ללימודים מארה"ב, תקציב X ")

על מנת שניתן יהיה לעזור לך עלייך לספק הרבה יותר מידע לגבי הצרכים. האם את מתכננת לקחת את המחשב איתך ללימודים? כמה חשובים לך חיי הסוללה? האם יש לך העדפות בנוגע למסך מבריק או מאט? גודל? את מוזמנת לקרוא את חוקי הפורום על מנת לקבל רעיון כללי לגבי המידע הנחוץ.

באופן כללי, בהחלט לא הייתי ממליצה על מחשב כמו זה שציינת בשביל מישהי שלוקחת את הנייד איתה ללימודים. זה מחשב גדול מידי וכבד ולהסחב איתו על בסיס יומיומי יהיה לא נוח.

נושא האחריות הבינלאומית הוא מורכב ומשתנה, קראי את הסטיקי בנוגע ליבוא מחשב מארה"ב למידע בעניין.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

הייתי היום בחנות מחשבים זה בערך הגודל שאני רוצה

הבעיה שאני כן נסחבת איתו כל יום לפחות שעה נסיעה ללימודים אבל הקטנים יותר הם ממש לא מתאימים.

ככה שאני צריכה גדול אבל משקל סביר.

התקציב הוא בערך עד 600 דולר.

מה המשקל של המחשב הזה?והאם המעבד שלו והזיכרון מספיק טובים?[br]פורסם בתאריך: 4.08.2009 בשעה 23:50:34

ובקשר לסוג מסך וכל מה ששאלת-אין לי מושג מה ההבדל ומה עדיף אשמח לקבל פרטים והמלצות
פורסם

כמעט אין מחשבים בגודל כזה (במיוחד לא בתקציב כזה) שהייתי מגדירה בעלי "משקל סביר" למטרות ניוד יומיומי. הם ישקלו בסביבות ה-2.7-3 ק"ג ברוב המקרים. אני ממליצה לך מאד שלא ללכת בכיוון הזה אבל את מכירה את עצמך וזה שיקול שלך כמובן.

ב-15.4", אם חשובה לך אחריות בארץ תסתכלי אולי על ה-SL500 של לנובו. פעם אחרונה שבדקתי הוא היה זכאי לאחריות וסה"כ מדובר במחשב באיכות טובה מהממוצע ועם מקלדת נוחה. הוא זמין כרגע דרך לנובו רק עם מסך מאט וניתן לקבל אותו ברזולוציה גבוהה ללא תוספת תשלום, זהו יתרון משמעותי לדעתי ברמת המחיר שלו.

ה-Vostro 1520 של דל קצת יותר קל אבל יהיה צריך כנראה לחרוג טיפה מהתקציב בשביל להכניס אחריות בארץ.

יש אופציה אחת קלה יחסית והיא ה-Acer 5810T ב-15.6" ששוקל כ-2.4-2.5 ק"ג ונותן חיי סוללה מעולים במחיר מאד נמוך. הביצועים שלו יהיו נמוכים יותר (עקב מעבד ULV ולאור הקונפיגורציה שתוכלי להכניס בתקציב) אבל לשימושים בסיסיים כמו שלך זה יספיק. למיטב ידיעתי לא תוכלי לקבל עליו אחריות בארץ.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115570

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים