עבור לתוכן

שאלה| כמה אני יכול לסחוט מהמעבד שלי לOC?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.. אני חסר ידע לחלוטין ב OC ורציתי להתחיל בקרוב...הנה המערכת שלי:

מעבד: Q9450

לוח אם: DQ6-X48 GIGABYTE

קירור למעבד: THEMARLTAKE V1

בואו נגיד שאני רוצה לעבור את ה 3 GIG... אם הקירור לא מספיק אשמח להמלצות..

פורסם

3 - ata magia kmo klum

od prat hashuv le OC ze zihronot , tiktov otam ve efshar larih be ereh kama ata yahol lishot

od davar - kol meabed magia le mashu aher , yesh kalu she zolelim yoter hashmal yesh she pahot

aim yesh leha zihronot 800 ata yahol lagia le fsb shel 430 +-

aim 1066 az a davar she yagbil otha ze a kirur ki teye temp gavoa miday

פורסם
  • מחבר

וואו זה נראה כמו קטע בצופן דווינ'צי... תכתוב באנגלית - עדיף..

חוצמזה תודה רבה...

יש לי זכרונות של סמסונג.. ממש לא משהו... ממה הEVERST אומרת הם בתדר 800, בתזמונים (על הפנים) 6-6-6-18 (למרות שיש שם 3 שורות, אני מבין שזה ככה...)

פורסם

Timings can be changed through the BIOS , with the X8 multiplier you can reach 3300 with no temp problems

V1 is not much of a cooler , if you want to reach the max 24/7 with a frequency of 3.8+ you will have to buy a better cooler

I recommend you the Scythe Mugen II 5 Heat pipes with an extra fan.

anyway If you want 3GHZ~ You dont have to buy anything , Just go in the BIOS and change the FSB to 375 , you can get 400 fsb with no problems to , but i am not sure about the temp you will get

if you pass the 400FSB make sure u change the RAM to go 1:1 with your fsb , wich means after 400 fsb , for example 410fsb you will overclock your memory to 820MHZ

פורסם
  • מחבר

וואלה...

אחלה מידע ידיד....

עזרת הרבה... תודה...

ואם אפשר, המלצה לקירור מים טוב?

פורסם

קירור מים שבאמת שווה לקנות עולה בערך 1500 שקל מחו"ל.... לדעתי זה בזבוז של כסף.

קירור אויר טוב כמו מיוגן 2 שעולה 200-250 שקל יגיע לבערך 3.8GHZ... קירור מים יגיע ל-4GHZ אולי ממש מעט יותר.... בקיצור, אתה באמת חושב שה-1200 שקל האלו שווים את ה-0.200GHZ-0.300GHZ?... כי אתה בכל מקרה לא(!) תרגיש אותם...

אני ממליץ שתקנה את המיוגן 2. לא תתחרט.

פורסם

פותח התרד עזוב את הקירור בצד..תתחיל בOC ותראה מה המגבלות הקיימות עם המערכת שלך כרגע..

כמו כן תתחיל מלקרוא במדריכים באתר ובסטיקי..ותריץ חיפוש בפורום..

אחרי שתלמד על התהליך והאופציות השונות..יהיה לך ולנו קל יותר..

פורסם
  • מחבר

קראתי והבנתי... אני מבין שמה שהולך לתקוע אותי זה הזכרונות (תזמונים גבוהים) כמו כן הקירור שיש לי לא משהו בכלל...

ד.א אף אחד עוד לא ענה לי על השאלה... כמה אני יכול להוציא מהמעבד?

פורסם

אין קשר לתיזמונים..התדר הוא שמגביל אותך..ואין בעיה להגיע עם המעבד ל3GZ+..השאלה מה עם כל שאר החומרה..

פורסם

אין קשר לתיזמונים..התדר הוא שמגביל אותך..ואין בעיה להגיע עם המעבד ל3GZ+..השאלה מה עם כל שאר החומרה..

+1

Shuv ani yagid leha she kol meabed hu shone ve ai efshar likboa kama tuhal , tenase ve tire

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים