עבור לתוכן

1500 ש"ח להשקיע במסך טוב .....

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

אני רוצה לקנות מסך למחשב חזק ....

אני מעוניין בדעות והמלצות שונות לגבי מסכים שונים ומשתלמים כלכלית ....

וגם הייתי רוצה להבין מה זה בעצם מסך שטוח מה זה נותן בעצם ....

תודה ...... הסכום הוא 1500- 1000

תודה רבה ....

פורסם

דבר ראשון, מה הקשר לפורום מפרטים?תגיד לי ברצינות!

מסך דק(בלי הקופסא מאחורה) ב-1500 שקל יהיה מסך באיכות ירודה, ממש לא כדאי. קח מסך 17 אינץ' CRT שטוח(שטוח זה אומר שהזכוכית שטוחה), יש לנו כמה אפשרויות:

1)Viewsonic P75F+

2)LG FLATRON F700P

3) CTX PR711F

אני אישית לא הייתי לוקח לא את 1 או את 3, בגלל שדבר ראשון הם בעלי שפופרת TRINTIRON שאני לא מת עליה, בגלל שהצבעים בה כהים מדי לטעמי, ולא הייתי הולך על 3 גם כי לדעתי הוא ממש מכוער. לי אישית יש את ה-LG FLATRON 795FT Plus כבר 4 שנים, שהוא נבדל מה-F700P רק בעיצוב, אף פעם לא לקחתי אותו לשום תיקון, והוא פשוט מסך מעולה, הצבעים ממש מעולים, ואני ממליץ עליו בחום.

המלצה:

גש לחנות מחשבים שמראה מסכים שונים בתצוגה(אופיס דיפו למשל), ותראה את ההבדלים בין המסכים השונים, כי כמו שאמרתי, לא הייתי הולך על 1 או 3 כי אני אישית לא אוהב את השפופרת שלהם, הצבעים שהיא מציגה כהים מדי לטעמי, אבל אולי אתה תאהב אותם, אז לכן קבל את ההצעה שלי וגש לחנות מחשבים שמציגה מסכים, וקבל החלטה. בכל מקרה, לא תטעה עם אף אחד מהמסכים הללו, כולם מעולים, לכולם שפופרת איכותית, לכולם יש קהל רחב של קונים וממליצים, וכולים קיבלו פרסים ושבחים רבים בביקורות.

פורסם

אני לקחתי את ה - 795FT לתיקון (בעיה בכבל, במסגרת האחריות)

השירות היה אחלה.

הלכו לקראתי מעל ומעבר.

גם אני ממליץ על אפשרות 2 .

פורסם

בערך ב 1600 ש"ח אתה יכול לקנות את ה Viewsonic G90F שהוא מסך 19'' פשוט מעולה. החסרון היחיד שלו הוא קצבי הרענון הלא הכי גבוהים... אבל כל עוד 1280*1024 @ 85Hz (או 1600*1200 @ 75Hz) מספיק לך, לדעתי זאת בחירה מצוינת (יש לי אותו.. ;D).

פורסם

דבר ראשון, מה הקשר לפורום מפרטים?תגיד לי ברצינות!

מסך דק(בלי הקופסא מאחורה) ב-1500 שקל יהיה מסך באיכות ירודה, ממש לא כדאי. קח מסך 17 אינץ' CRT שטוח(שטוח זה אומר שהזכוכית שטוחה), יש לנו כמה אפשרויות:

1)Viewsonic P75F+

2)LG FLATRON F700P

3) CTX PR711F

אני אישית לא הייתי לוקח לא את 1 או את 3, בגלל שדבר ראשון הם בעלי שפופרת TRINTIRON שאני לא מת עליה, בגלל שהצבעים בה כהים מדי לטעמי, ולא הייתי הולך על 3 גם כי לדעתי הוא ממש מכוער. לי אישית יש את ה-LG FLATRON 795FT Plus כבר 4 שנים, שהוא נבדל מה-F700P רק בעיצוב, אף פעם לא לקחתי אותו לשום תיקון, והוא פשוט מסך מעולה, הצבעים ממש מעולים, ואני ממליץ עליו בחום.

המלצה:

גש לחנות מחשבים שמראה מסכים שונים בתצוגה(אופיס דיפו למשל), ותראה את ההבדלים בין המסכים השונים, כי כמו שאמרתי, לא הייתי הולך על 1 או 3 כי אני אישית לא אוהב את השפופרת שלהם, הצבעים שהיא מציגה כהים מדי לטעמי, אבל אולי אתה תאהב אותם, אז לכן קבל את ההצעה שלי וגש לחנות מחשבים שמציגה מסכים, וקבל החלטה. בכל מקרה, לא תטעה עם אף אחד מהמסכים הללו, כולם מעולים, לכולם שפופרת איכותית, לכולם יש קהל רחב של קונים וממליצים, וכולים קיבלו פרסים ושבחים רבים בביקורות.

אחלה של הודעה . אולי צריך לשקול סטיקי של הודעות נבחרות , לא ? (לשיקול המודרים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים