עבור לתוכן

יעוץ לגבי מפרט למחשב עבודה חזק ושקט - תקציב 3000 ש"ח, ללא ציוד נלווה.

Featured Replies

פורסם

תמיד מגזימים. אם הסטוק יכול לספק שקט יחסי, אז האלפין יוכל בקלות, גם אם המעבד נוטה להתחמם מעט יותר בשל TDP גבוה יותר.

להזכירך הנושא כאן הוא לא שקט, הנושא הוא יכולות קירור. אם הוא לא מסוגל להתמודד עם החום שמפיק המעבד אין מקום לשים אותו עליו, שקט או לא.

במידה והמאוורר של המארז לא יהיה צמוד אליו (כמעט נוגע) אז אין טעם שכן רוב האויר ישאב מסביב ולא מתוך צלעות הקירור.

לא מדויק, היות והנינג'ה עוצב בשביל השימוש הזה בדיוק. המרווח בין הסנפירים שלו גדול במיוחד והוא מיועד לשימוש בסביבה עם זרימת אוויר נמוכה.

פורסם
להזכירך הנושא כאן הוא לא שקט, הנושא הוא יכולות קירור. אם הוא לא מסוגל להתמודד עם החום שמפיק המעבד אין מקום לשים אותו עליו, שקט או לא.

האלפין מקרר מעט טוב יותר מהסטוק ומעט שקט יותר. אז לפי מה שאתה אומר פה הסטוק 100% לא מחזיק את המעבד כמו שצריך- שזה לא נכון אחרת אינטל לא הייתה מספקת אותו.

לא מדויק, היות והנינג'ה עוצב בשביל השימוש הזה בדיוק. המרווח בין הסנפירים שלו גדול במיוחד והוא מיועד לשימוש בסביבה עם זרימת אוויר נמוכה.

על חשבון הכנסת סנפירים נוספים כלומר פיזור יעיל יותר וקירור טוב יותר של המעבד. אני לא חושב שהקירור הזה יוכל לעבוד כפאסיבי.

פורסם

האלפין מקרר מעט טוב יותר מהסטוק ומעט שקט יותר. אז לפי מה שאתה אומר פה הסטוק 100% לא מחזיק את המעבד כמו שצריך- שזה לא נכון אחרת אינטל לא הייתה מספקת אותו.

בוא נדייק - זה של-Alpine יש מאוורר יותר גדול לא אומר שהוא מקורר יותר טוב. מבחינת יכולות תרמיות הראו בביקורת שקישרתי אליה שהוא לא יותר טוב מהסטוק.

יותר מזה, קירור הסטוק של אינטל לא זהה עבור כל מעבדי ה-775. למיטב ידיעתי ה-Q9550 מגיע עם גוף קירור שונה שהוא גם מאסיבי יותר וגם שקט יותר מהסטנדרטי.

אם היצרן אומר לך שגוף הקירור שלו לא תומך במעבד הזה, אני לא הייתי ממהר לשלול...

על חשבון הכנסת סנפירים נוספים כלומר פיזור יעיל יותר וקירור טוב יותר של המעבד. אני לא חושב שהקירור הזה יוכל לעבוד כפאסיבי.

עזוב, אתה מתעסק בניחושים. תקרא קצת על הנינג'ה.

פורסם

נכון קירור הסטוק משתנה, אבל עדיין האלפין עדיף.

עזוב, אתה מתעסק בניחושים. תקרא קצת על הנינג'ה.

תשמע, נגיד ניקח קירור הרבה יותר רציני כגון הטרמלרייט אולטרה 120 אקסטרים- אפילו הוא לא יכול לעבוד כפאסיבי. אחרי כמה שעות הוא יתחמם יתר על המידה ולא יוכל לשמור על המעבד. לכן במידה ולעבוד עם קירור כאלה כשאין מאוורר לצידם, יש צורך בזרימת אויר מאוד חזקה במארז ומרווח בינו לבין מאוורר אחורי קטן.

הנושא די מעניין, אולי נברר את זה בפורום המתאים.

פורסם

סגירת נושא:

how a passive NINJA 2 copes with a quad-core processor running at its nominal speed of 3000MHz

http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/scythe-ninja2/28_graph.png&1=1

הוא לא עובר את ה-60 מעלות בקירור פאסיבי של Quad @3Ghz תחת עומס מלא.

אם אתה רוצה להמשיך את הדיון אני מציע שנעבור להודעות פרטיות ונשחרר לאיש את השירשור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים