פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים בחיפושיי אחריי שיפור ביצועי המחשב, והתייאשות מביצועי אוברקלוק כושלים שהלוח מספק, גיליתי את המוד הבא שמאפשר את מה שחיפשתי כה רבות. http://www.overclock.net/intel-cpus/341123-intel-bsel-vid-mod-guide.html רק מאחר ואיני מבין באלקטרוניקה, לא אעז לבצע את הדברים הנ"ל בלי הבהרה של אדם מבין עניין. ברמה העקרונית הבנתי את כל אשר צריך לבצע חוץ מדבר אחד-בעזרת מה אני מחבר בין שני הפינים? הבני שצריך עט מיוחד\נחושת, איזו? היכן אפשר להשיג דבר כזה בארץ? תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים לך לחנות אלקטרוניקה, בקש עט עם דיו מוליך למעגליםמראש, התעסקות ברמה הזאת יכולה להזיק פיזית למעבד... בקיצור על אחריותך
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר עט עם דיו מוליך זה דווקא הבעייתי, מה עם נייר נחושת? יש כזה דבר בארץ?
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר בדיוק השאלה.נחזור למה שאמרת, מדוע זה יכול להזיק פיזית למעבד? (אם נוציא עט אם דיו מוליך מהמשוואה? אני לא אעשה את הוולטמוד, פשוט אעלה את ההספק הבסיסי של המעבד.)
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים כל התעסקות עם הגדרות שאינם הברירת מחדל ועוד ברמה הזאת מסוכנותאבל זה שלא שיתפוצץ לו המחשב, המקסימום זה שהוא ישרף.. אז הוא יכול לנסות עם חלקים זולים ולראות מה יקרה.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים הוהואני עושה את זה בקלי קלות ..אבל זה לא מוד כזה איאיאי ..כולה 1333השגתי 2000 בלי שום מוד..זה הייה כדאי לעשות אם זה הייה נותן למעבד מהורות לא הגיוניות כמו 5 ג'יגה הרץ ומעלה ....
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אפשר גם עם דבק מוליך. זה סוג של לק המכיל כסף. ניתן להשיג בחניות אלקט'. די יקר, 70¤ לקופסה קטנה.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים יש היתחשבות במגבלות הלוח במוד הזה? כלומר בהנחה והלוח תומך עד 1066FSB אז אין שום דרך שהמוד של 1333 יעבוד אני צודק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.