עבור לתוכן

מחפשת מחשב נייד בתקציב של כ-7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי,

אני מחפשת מחשב נייד מספיק חזק ומהיר לעבודה עם תוכנות גרפיקה- בעיקר פוטושופ..

ממש חשוב לי המשקל-

עד 2 ק"ג...(למרות שאני מוכנה להתפשר על עוד חצי ק"ג)

לגבי המסך- מינימום 13 אינץ' ושמאפשר עבודה בחוץ ללא השתקפויות של מקורות אור למיניהם...

וזהו בגדול...(כמובן עדיף שלא יתחמם מהר ושזמן הסוללה יהיה ארוך...)

יש המלצות? ;)

פורסם

את עושה שימוש ב-CS4? אם כן, את עושה שימוש בתכונות ההאצה הגרפיות של התוכנה? יש לך דרישות לגבי הרזולוציה? מחשב במשקל של עד 2 ק"ג יגיע כמעט תמיד ברזולוציה של לא יותר מ-WXGA וזה משהו לזכור אם רזולוציה היא שיקול. את מעדיפה מסך מבריק או מאט?

עם אילו תוכנות נוספות מלבד פוטושופ את עובדת? האם הן כוללת רינדור בתלת מימד?

פורסם
  • מחבר

בCS3... אבל אולי אשדרג במחשב החדש...

אני משתמשת בפוטושופ בעיקר לעיבוד תמונה ועיצוב פרוספקטים (לא כמקצוע)

אני לא משתמש בתוכנות תלת מימד...

לגבי הרזולוציה- אני לא מספיק בקיאה בנושא...

ונראה לי שמסך מאט, הרי במבריק יהיו לי השתקפויות של גופי תאורה, לא?

פורסם

עם חריגה יש את ה-E4300 של דל ב-13.3". זה מחשב ברמה עסקית עם משקל מאד נמוך בשביל קטגוריית 13.3", מסך מאט וחיי סוללה טובים. לדעתי הוא שווה את החריגה אבל לשיקולך כמובן. מן הסתם בוודאי אפשר להשיג את המחשב הזה גם ביבוא מקביל במחיר נמוך משמעותית אך כדאי תמיד לברר מיהו נותן האחריות.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4300.htm

ב-13.3" ישנן גם אופציות רבות זולות יותר משמעותית שנותנות חיי סוללה קצת פחות טובים, איכות פחות טובה ומשקל יותר גבוה אבל עדיין יעמדו בדרישות שלך. לדוגמא ה-Vostro 1320 של דל שזמין עם מסך מאט.

ישנם מספר מחשבי 14.1" מוצלחים בתקציב שיאפשרו לך גם לקבל רזולוציה גבוהה יותר וגם בחירה לגבי כרטיס מסך נפרד (אם יש לך כוונה לעשות שימוש בהאצה גרפית ב-CS4). עם זאת, מחשבי 14.1" שוקלים מעבר ל-2 ק"ג ב-99% מהמקרים ואת מסתכלת על משהו כמו 2.3-2.4 ק"ג. אפשר להסתכל על ה-E6400 של דל.

קונפיגורציה לדוגמא:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-p86-nvd.htm

ה-T400 של לנובו יתרונו בכך שהוא מגיע עם כרטיס מסך היברידי שיכול לאפשר לך חיי סוללה גבוהים עוד יותר בשילוב עם יכולות האצה גרפיות. זה רלוונטי כמובן רק אם זהו משהו שאת זקוקה לו. המחשב בדר"כ יקר קצת יותר מה-E6400 וטיפה יותר כבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים