עבור לתוכן

ייעוץ אחרון לגבי מפרט לגיימינג (4 אלף) וקבלת חוות דעת

Featured Replies

פורסם
בטענה שהוא עבד עם מספר מעבדים של AMD ופשוט טען כי הם לא עושים את העבודה ולרוב מנסיונו נהרסים מהר

זה ממש לא נכון...נשמע כמו פאנבוי של אינטל :nixweiss:

intel חברה ישראלית ושאני צריך לגלות מעט פטריוטיות

:lol: הוא בטח מתכוון על זה שאינטל מאיימת לעזוב ת'מפעל בארץ אם לא יביאו להם כמה מליונים כל כמה שנים? בכל מקרה זה לא משנה.

בנוסף את הספק כוח הוא שינה לThermaltake והוא מוכן גם zalaman והוא מסתפק אפילו ב

רוב ספקי TT לא הכי איכותיים ובעלי ניצול נמוך יחסית. לכן אני לא ממליץ לקחת אותם. 450W אומנם לא יהיה מאוד גבולי אבל הספק יהיה חם וכנראה לא ממש שקט, לכן אני ממליץ בחום לקחת גרסאות ה5XXW של אנרמקס, קורסאייר או סיסוניק (לא גרסאות מודלאריות- אלא אם כן אתה צריך, משום שהן יקרות יותר).

מארז אמין שהוא עובד איתו

איזה מארז בדיוק?

ספק כוח של thermaltake 450W

כמו שאמרתי, אני מאוד ממליץ להחליף אותו.

זכרון 4096MB, דיסק קשיח 500GB

מומלץ לברר דגם מדוייק של זיכרונות וכונן קשיח.

לוח אם P45

כפי שאמרתי לקחת לוח אם מבוסס צ'יפסט P45 זה פשוט בזבוז כסף. אם אתה ממש אבל ממש רוצה מסיבה כלשהי- לך עליו. מה הדגם שהוא מביא לך?

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא נכון...נשמע כמו פאנבוי של אינטל :nixweiss:

:lol: הוא בטח מתכוון על זה שאינטל מאיימת לעזוב ת'מפעל בארץ אם לא יביאו להם כמה מליונים כל כמה שנים? בכל מקרה זה לא משנה.

רוב ספקי TT לא הכי איכותיים ובעלי ניצול נמוך יחסית. לכן אני לא ממליץ לקחת אותם. 450W אומנם לא יהיה מאוד גבולי אבל הספק יהיה חם וכנראה לא ממש שקט, לכן אני ממליץ בחום לקחת גרסאות ה5XXW של אנרמקס, קורסאייר או סיסוניק (לא גרסאות מודלאריות- אלא אם כן אתה צריך, משום שהן יקרות יותר).

איזה מארז בדיוק?

כמו שאמרתי, אני מאוד ממליץ להחליף אותו.

מומלץ לברר דגם מדוייק של זיכרונות וכונן קשיח.

כפי שאמרתי לקחת לוח אם מבוסס צ'יפסט P45 זה פשוט בזבוז כסף. אם אתה ממש אבל ממש רוצה מסיבה כלשהי- לך עליו. מה הדגם שהוא מביא לך?

אוקיי, הוא שכח את השם ב:( אבל הוא עדכין אותו לאחרונה במספר מחשבים והם שקטים מאוד.

הראיתי לו את החברה סיסוניק קורסאייר הוא לא שמע עליהם...הזכרונות והכונן קשיח אותן חברות רק הדגמים של ה500GB והזכרונות אותו אחד.

וואלה אני לא יודע אם דגם הוא שם, הוא פשוט אמר לי שלא שווה לי לרדת ממנו.

אם אתה יכול, אני אשמח שפשוט מאוד תכתוב לי מפרט מסודר ומאורגן שגובל ב4 אלף (בשל בעיות כספיות של חריגה ב500 ש"ח כל הורדה מבורכת ^^) שמבוסס על אינטל ( אם אתה מתעקש על AMD אני איתך) ופשוט מאוד תכתוב לי חלקים שהתנסת איתם ואתה יודע שיהיו נוכים לשימוש ואמינים, תודה. (אני פשוט יקח את מה שאתה מביא לי ואני יגיד לואת זה סולאמת)

ומעניין אותי לדעת מה אתה ספציפית חושב על הרעיון של PS3+ Nחשב ביתי פשוט?

פורסם

הבחור הזה מאוד מפוקפק:

-מה זאת אומרת הוא שכח את שם המארז? יכול מאוד להיות שדפק לך ספק ג'נרי/חצי ג'נרי. תבקש ממנו שיברר זאת ויגיד לך.

-סיסוניק וקרוסאייר הן מהיצרניות החומרה הטובות בעולם, במקרה הזה יש להם ספקי כח באיכות ונצילות מהטובות שיש. אם אין לו אותם שישים לך אנרמקס (מקווה שהוא מכיר :screwy:).

-לא הבנתי מה אמרת בנוגע לזכרונות ולהארדיסק. כל אחד יכול להגיד לך "זה רכיב טוב תקח רק אותו" אבל בתכלס המטרה היא רק למכור מה שהכי נוח לו. גם פה בקש דגם מלא כדי שנבדוק האם הכונן איכותי ומהיר.

כרגע אין לי ממש זמן לבנות לך מפרט, אבל אתה יכול להבין מהדיון הזה אילו חלקים הייתי שם. אם אתה ממש מתעקש אני אבנה לך יותר מאוחר.

בנוגע לPS3 אין לי מה לומר לך...כעיקרון מבחינה גרפית משחקים נראים טוב יותר על המחשב כמובן, אבל מצד שני PS הוא לשחק עם החבר'ה ולראות סרטים בהבחנה גבוהה וכדומה. מחשב פשוט (לא למשחקים-עם כרטיס מסך מובנה) יעלה סביב ה2000 שקלים. לשיקולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים