עבור לתוכן

דרוש מאוורר למארז - שקט, 120מ"מ

Featured Replies

פורסם

סוף הסיפור:

קיבלתי היום את ה s-flex. הסתבר שבכלל הם מגיעים בזוג (בחנות הציגו את זה בתור 67 ש"ח למאורר והזמנתי אחד. קיבלתי שניים כשכל אחד עולה 33.5 לפי הקבלה).

התקנתי אחד בתור מאורר שמכניס אויר למארז. ניקיתי אבק, מרחתי מחדש מחשה טרמית על המעבד ועל ה Northbridge.

פירקתי מאוורר ישן של P4 שהיה לי, עיקמתי קצת את הפלסטיקים שלו והרכבתי אותו על ה-NB, ככה שעכשיו בנוסף ל s-flex שמכניס אוויר, יש לו גם אוורור צמוד משלו.

בדקתי בזריזות כדי לראות מה הטמפ' - מחר אני אריץ בדיקה אגרסיבית יותר. בשורה התחתונה:

טמפ' במאמץ ירדה משיא של 105 ל 87 מעלות (ל NB), הדיסק הקשיח ירד מ-44 ל32 (בזכות המאוורר שצמוד אליו עכשיו), המעבד הגיע במקסימום ל 49 (לפני כן הוא הצליח להגיע גם ל 65 מעלות).

אני מקווה שכל זה ימנע את ההתחממות המסיבית שהייתה לפני כן...

תודה לכולם :xyxthumbs:

תראה מה טיפה של השקעה יכולה להניב!

אף פעם אל תתעצל לנקות את המחשב, זה רק יעזור :xyxthumbs:

פורסם

יפה מאוד!

מאיזה חנות קנית את המאוורר? מחיר ממש טוב - ועוד לשתיים :smile1:

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד!

מאיזה חנות קנית את המאוורר? מחיר ממש טוב - ועוד לשתיים :smile1:

אכן מחיר טוב. קניתי מ TMS בקריות. יצא לי כמה פעמים לקנות מהם חלקים שונים (דיסק קשיח, מאווררים, קירור מעבד OCZ Vendetta 2 ועוד) והתרשמתי לטובה מהרצינות והמקצועיות. ממליץ בחום.

פורסם

קנית את הSFLEX עם כמה1600/1200 RPM?

פורסם

סוף הסיפור:

קיבלתי היום את ה s-flex. הסתבר שבכלל הם מגיעים בזוג (בחנות הציגו את זה בתור 67 ש"ח למאורר והזמנתי אחד. קיבלתי שניים כשכל אחד עולה 33.5 לפי הקבלה).

ידידי Riddler,

מכיוון שידוע לי כי מאוורר Scythe s-flex מגיע ביחידה אחת לאריזה, לא נראה לי הגיוני שקיבלת 2 יחידות ועוד במחיר כזה נמוך,

אז התקשרתי היום ל TMSFOX סניף חיפה וביקשתי לבדוק את העניין.

הנציג שם אמר שזה לא הגיוני, ואף בדק בו במקום את האריזות ואישר שאריזה אחת מכילה מאוורר אחד בלבד של S-FLEX .

כפי הנראה קנית מאוורר של CM שבאים בזוג לאריזה.

אם אתה מבסוט מהקרור שקנית אז זה בסדר גמור, גם אם זה לא s-flex ,

אבל ראוי שאף אחד לא ישגה באשליות, במחיר של 66-70 שח תקבלו מאוורר אחד בלבד של היצרן הזה.

פורסם
  • מחבר

ידידי Riddler' date='

מכיוון שידוע לי כי מאוורר Scythe s-flex מגיע [b']ביחידה אחת לאריזה, לא נראה לי הגיוני שקיבלת 2 יחידות ועוד במחיר כזה נמוך,

אז התקשרתי היום ל TMSFOX סניף חיפה וביקשתי לבדוק את העניין.

הנציג שם אמר שזה לא הגיוני, ואף בדק בו במקום את האריזות ואישר שאריזה אחת מכילה מאוורר אחד בלבד של S-FLEX .

כפי הנראה קנית מאוורר של CM שבאים בזוג לאריזה.

אם אתה מבסוט מהקרור שקנית אז זה בסדר גמור, גם אם זה לא s-flex ,

אבל ראוי שאף אחד לא ישגה באשליות, במחיר של 66-70 שח תקבלו מאוורר אחד בלבד של היצרן הזה.

לא יודע מי שוגה באשליות, זה בטוח לא אני :-). מוטב להבא שתיתן קצת יותר קרדיט על זיהוי המוצר/אריזה/הזמנה, ידידי, לפחות מטעמי נימוס (אם לא קראת את ההודעות שלי וראית שאני לא ממש noob מחשבים).

לי יש ביד שתי אריזות זהות והן לא של CM. אולי הם כן, אבל אז אני מניח שהם גם החליפו את המדבקה על האריזה, ואת האריזה, ואת המדבקה על המאוורר, ואת הקבלה. כי על כולם רשום s-flex, והלוגו של Scythe מופיע גם הוא.

CM זה לא, ואולי הם עשו טעות ונתנו לי שניים. אני מבחינתי מרוצה.

פורסם

לא יודע מי שוגה באשליות, זה בטוח לא אני :-).

לי יש ביד שתי אריזות זהות והן לא של CM. אולי הם כן, אבל אז אני מניח שהם גם החליפו את המדבקה על האריזה, ואת האריזה, ואת המדבקה על המאוורר, ואת הקבלה. כי על כולם רשום s-flex, והלוגו של Scythe מופיע גם הוא.

CM זה לא, ואולי הם עשו טעות ונתנו לי שניים. אני מבחינתי מרוצה.

מה שבא, ברוך הבא..

הרווחת..תיהנה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים