עבור לתוכן

"חווית -מימוש אחריות"

Featured Replies

פורסם

בדיון קצת שונה מכל האחרים( במידה והמנהלים לא רואים לנכון להשאיר את ההודעה הזאת בחלק הזה של הפורום אפשר כמובן להעביר אותה :) ).

טוב אז לפני כמעט שנתיים קניתי מחשב ב-tms כשעוד היה להם סניף בקריות.

מאז כמובן המחשב עבד חלק עד היום שה8800gts 320mb שלי החליט לעשות בעיות, נעלמו הצבעים התחילו ארטיפקטים נחמדים ובצבעים שונים, התקשרתי לחנות , יש לציין שאני יודע כבר זמן מה שהחנות נעשתה רשת ועברה איחוד עם foxpc , חשבתי אולי יהיו בעיות .

האמת היא שהשירות היה ממש טוב ואפילו מעולה , גיליתי שיש לי סניף קרוב של tmsfox במגדל העמק התקשרתי לשם והגעתי עם המחשב.

יש לציין שהבדיקה של הכרטיס לקחה ממש כמה דקות, מה גם שהאחריות עליו עדיין בתוקף (הפך להיות 3 שנים במקום שנתיים כשקניתי את המחשב).

בלי לשאול כמעט שאלות לקחו את הכרטיס והביאו לי כרטיס חלופי (למרות שהם לא חייבים), ואמרו לי שיקח קצת זמן עד שהכרטיס המקולקל יעבור תיקון/יוחלף אצל היבואן.

הרגשתי שאני צריך לחלוק את זה בפורום הזה שבו אנשים מחפשים איפה לקנות ואמינות מול מחיר וכו'.

אז לדעתי לא עשיתי טעות בכלל שהעדפתי לשלם מחיר גבוה בכמה אחוזים טובים בזמנו כאשר חברות שלא נזכיר את השם שלהן מציאות מחשבים/חלקים במחיר מציאה אבל לא אמינות בכלל.

אל תתפשרו על אמינות, אני ממש מרוצה ועוד אחרי שנתיים שנתנו לי שירות כזה טוב.

יום טוב

פורסם

1. ראוי לשבח שנתונים כרטיס חלופי למרות שהם לא חייבים.

2. קח בחשבון שכל תגובה כזו שנרשמת בפורום ישר שמה את החנות המדוברת בה תחת מעקב, תחת קונספרצית שליחת שתולים.

פורסם

בדיון קצת שונה מכל האחרים( במידה והמנהלים לא רואים לנכון להשאיר את ההודעה הזאת בחלק הזה של הפורום אפשר כמובן להעביר אותה :) ).

טוב אז לפני כמעט שנתיים קניתי מחשב ב-tms כשעוד היה להם סניף בקריות.

מאז כמובן המחשב עבד חלק עד היום שה8800gts 320mb שלי החליט לעשות בעיות, נעלמו הצבעים התחילו ארטיפקטים נחמדים ובצבעים שונים, התקשרתי לחנות , יש לציין שאני יודע כבר זמן מה שהחנות נעשתה רשת ועברה איחוד עם foxpc , חשבתי אולי יהיו בעיות .

האמת היא שהשירות היה ממש טוב ואפילו מעולה , גיליתי שיש לי סניף קרוב של tmsfox במגדל העמק התקשרתי לשם והגעתי עם המחשב.

יש לציין שהבדיקה של הכרטיס לקחה ממש כמה דקות, מה גם שהאחריות עליו עדיין בתוקף (הפך להיות 3 שנים במקום שנתיים כשקניתי את המחשב).

בלי לשאול כמעט שאלות לקחו את הכרטיס והביאו לי כרטיס חלופי (למרות שהם לא חייבים), ואמרו לי שיקח קצת זמן עד שהכרטיס המקולקל יעבור תיקון/יוחלף אצל היבואן.

הרגשתי שאני צריך לחלוק את זה בפורום הזה שבו אנשים מחפשים איפה לקנות ואמינות מול מחיר וכו'.

אז לדעתי לא עשיתי טעות בכלל שהעדפתי לשלם מחיר גבוה בכמה אחוזים טובים בזמנו כאשר חברות שלא נזכיר את השם שלהן מציאות מחשבים/חלקים במחיר מציאה אבל לא אמינות בכלל.

אל תתפשרו על אמינות, אני ממש מרוצה ועוד אחרי שנתיים שנתנו לי שירות כזה טוב.

יום טוב

אתה בטוח שאין להם סניף בקריות? ::)

http://www.tmsfox.co.il/Branches.aspx

"חיפה

טלפון: 04-8707585

כתובת: שדרות ההסתדרות 240 צומת קרית אתא (מתחם REAL)

שעות פתיחה:

ימים א'-ה' 10:00-19:00

ימי ו' וערבי חג: 10:00-14:00

כתובת מייל haifa@tmsfox.co.il"

פורסם
  • מחבר

כן ברור שיהיו כאלה שיגידו שאני שתול.

אפשר להאמין ואפשר לא, אני עדיין לקוח מרוצה. רק חבל שהם לא מוכרים מחשבים ניידים חוץ מהatom הייתי קונה בשמחה אם היה מבחר :'(

נ.ב: לא אמרתי שאין סניף בקריות אבל הסניף במגדל העמק קרוב יותר פשוט בהתחלה חששתי שהם ישלחו אותי לקריות בגלל שלא קניתי את המחשב בחנות במגדל העמק למרות שהם הפכו לרשת (לך תדע) אבל זה עבר בלי בעיות בכלל

פורסם

מי היה בסניף?

פורסם
  • מחבר

לא זוכר אבל היה אחד צעיר בערך בן 18 עם שיער ארוך ועוד אחד יותר מבוגר בערך בגיל 40-+ , אני לא מכיר אף אחד מהם פעם ראשונה שראיתי אותם, אני רק מכיר את גיא מהסניף של חיפה

פורסם

לא הגיע הזמן באמת שיהיה איזה סטיקי עם חוות דעת של משתמשים על החנויות היותר מוכרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים