עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קניית אוזניות בארה"ב תקציב של 350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מישהו שמע על האוזניות klipsch custom 2? האם הם יהיו שידרוג משמעותי ל jbl reference 220 שיש לי עכשיו ....הם יחוברו לנגן cowon s9.....ככה שחשוב לי רק הסאונד למוסיקה

פורסם

כן הן יהיו שדרוג משמעותי מאוד והן הכי טובות בתקציב שלך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה אני גם קראתי את התגובות עליהן.......איך הם בהשוואה לדגם היותר חדיש klipsch image s4 שנמכרות ב85 דולר בערך,יותר ב5 מהדגם שציינתי קודם

הביקורות ממש מעולות העניין הוא שהדגם של ה custom 2 נימכר לפני שנה וחצי ב200 דולר ועכשיו ירד ל80 דולר והדגם של ה S4 התחיל ב 80 דולר .אין שום ביקורת רצינית שמשווה בין השניים.הישן אמור להיות יותר טוב אם הוא היה יותר יקר.מה אתם חושבים זה חשוב כי חבר שלי טס לארה"ב עוד פחות משבוע

פורסם

S4 הן דגם חדש יחסית, אין עליהן הרבה ביקורות כרגע.

בעיקרון סוג הרמקול הוא ההבדל המרכזי בין האוזניות האלו, מה שאומר שהם יתנו סאונד טיפה שונה, הS4 בנוי ממבררנה דיאנמית שאומר שכנראה יהיה לS4 יותר באס, בעוד שהcustom יתן הרבה MID, וכנראה הפרדה טובה יותר בגלל שהוא בנוי משני "רמקולים" ויש קרוס פנימי.

איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? לדאנס למשל הייתי אומר שכנראה הS4 יהיו טובות יותר, לרוק שניהן יהיו מצויינות, למוזיקה קלאסית הcustom.

קשה ממש להגיד איזו אוזנייה טובה יותר, הייתי אומר שהן טובות באותה מידה פשוט עם אופי צליל שונה.

אישית הייתי הולך על custom בגלל טעם אישי (יש לי אוזניות כרגע שדומות להן ואני אוהב אותן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.