עבור לתוכן

מחפש מקלדת ועכבר עם חיבור bluethooth

Featured Replies

פורסם

מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth

כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט?

תודה רבה

פורסם

מה התקציב?

בגדול,כל עוד את "מצמיד" את ציוד הBT למחשב נייח(רוב הסיכויים שאין לך מתאם BT מובנה)אתה צריך כמובן איזשהוא משדר שמתחבר לUSB ויודע לקלוט את הBT ובמצב כזה אין לך שום יתרון לBT מול האלחוטיים שבגדול זולים יותר מהסטים מבוססי הBT.

אם מדובר על מחשב נייד,מילא...

לBT יש טווח קליטה מוגדל יותר ועוצמתי יותר,בנוסף יש לו בד"כ פריז מזערי ברגע של חוסר שימוש.

פורסם
  • מחבר

מדובר על מחשב נייד עם BT מובנה, שבבית אני עובד איתו עם חיבור למסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא כ"כ נוחים לי ואני מעוניין להחליף אותם, אז חשבתי שכבר ניתן לנצל אולי את הטכניקה הזו ולהוריד את מספר חיבורי ה USB.

טווח המחירים הוא לא לעבור את ה450 שקלים, כאשר כמה שיותר נמוך יותר טוב, ללא העדפה לשם או מותג מסוים.

תודה

פורסם

לא מכיר אופצ' כזו המתאימה לתקציב זה.

יש שילוב די ישן של MS שנקרא OPTICAL DESKTOP ELITE.

לוג'יטק מציעה את הMX5000/5500 והדינובו הדקה והיקרה יותר.

אתה יכול להסתפק בעכבר BT של RAZER קליק או MS 5000 או V470 שיגזול כחצי מהתקציב.

פורסם

Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 - נמצא בשימוש אצלי כבר חצי שנה ואני מרוצה ממנו מאוד

פורסם

אני עובד עם עכבר של ניידים של מיקרוסופט עם ה-HTPC, עובד סבבה כבר שנה, בטריות מחזיקות המון זמן אפילו שאני לא מכבה אותו.

פעם בכמה זמן ה-BT לא קולט אותו, אבל זה לא שכיח ופשוט מוציא ומכניס את המשדר BT מה-USB.

בלי קשר - יש לי גם diNovo Mini שעבדה לא רע.. עד שהיא מתה.. שלחתי לאחריות, חדשה בדרך מחו"ל..

יש לך סט של מיקרוסופט שנקרא Entertainment 7000 כמדומני באזור ה-590 ש"ח, יותר ממה שאתה מעוניין להוציא אבל נראה נחמד.

לא ראיתי סט בלוטות' זול יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים