פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים שלום לעוזרים,מעוניין במחשב לסטודנט, בתקציב הנ"ל (עד 5.5K).* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (מעטה).* גודל המסך? 14.1, מט.* משקל רצוי? נמוך ככל האפשר* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא* בלוטות? אפשרי* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB* צורב DVD? אפשרי* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. אך כמובן אחריות בארץ ל-3 שנים הינה מועדפת* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.לאחר חיפושים קצרים ראיתי ב-Dell E6400 כאפשרות אך מאוד מעוניין לשמוע עוד דעות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אין המון מחשבי 14.1" עם מסך מט בתקציב. עם חריגה קלה מהתקציב אתה יכול למצוא את ה-E6400 של דל שעונה על רוב הדרישות שלך. ה-E5400 זול ממנו משמעותית אבל שוקל יותר.ה-A840 של דל זול הרבה יותר אבל חלש יותר ואיכותו פחות טובה. הוא נותן מסך מט במחיר נמוך מאד.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר שוב תודה...אני חושב שאלך עליו.שאלה קצרה - יכול להיות שבחלק מהחנויות ה6400 נמכר רק עם שנת אחריות אחת? (נשמע לי טיפה לא הגיוני כי הרי האחריות היא ממעבדת Dell)
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים זה יכול להיות, יש הרבה יבוא מקביל. אני מניחה שזה יתכן שגם ביבוא רשמי הוא זמין לפעמים עם אחריות לשנה, לאחרונה הם עשו הרבה שינויים בסטנדרטים של אורך האחריות שלהם (למרות שאישית לא ראיתי מחשבים עסקיים שנמכרים עם פחות משלוש שנות אחריות ביבוא רשמי).
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אני מציע לך לברר טוב טוב לפני שאתה קונה מאיזה חנות באינטרנט עם מחיר "מוזל" עם הם יבואנים רשמיים של דללדעתי כדאי לשלם קצת יותר ולדעת בבטחה שאתה מכוסה עם אחרית.....בועז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.