פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אז אתה יודע שאנטיביוטיקה זה לחיידקים ולא לוירוסים חא חא פיתחו אותו בAREA 51, שמעתי על זה ועל תצחק ,זה באמת פיתוח אמיתי לחלוטין ,אתה יודע שיש דטרמיננטה אנטיגנית זהה כמעט ל90 אחוז מהווירוסים ,אל הסיבה שלא הצליחו לגלות אותה במרבית הווירוסים והיו צריכים להתחשב רק במאפיינים הברורים של הווירוס היא בגלל שלא היה לנו את היכולת הטכנולוגית לאתר וריאציות שונות בדטרמיננטה אנטיגנית של כל ווירוס ,אבל עכשיו זה אפשרי .
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר חא חא דא דאועל תצחק ,זה באמת פיתוח אמיתי לחלוטין ,אתה יודע שיש דטרמיננטה אנטיגנית זהה כמעט ל90 אחוז מהווירוסים ,אל הסיבה שלא הצליחו לגלות אותה במרבית הווירוסים והיו צריכים להתחשב רק במאפיינים הברורים של הווירוס היא בגלל שלא היה לנו את היכולת הטכנולוגית לאתר וריאציות שונות בדטרמיננטה אנטיגנית של כל ווירוס ,אבל עכשיו זה אפשרי .רק תגיד לי איזו חברה פיתחה את זה, שאני אדע במה להשקיע.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים דא דארק תגיד לי איזו חברה פיתחה את זה, שאני אדע במה להשקיע.חיפוש פשוט בגוגל היה מראה לך שיש אפילו חברה ישראלית בשם ביונדווקס ,שמפתחת בהצלחה משהוא דומה ,והמנייה של עכשיו מעולה להשקע .והפיתוח שאני דיברתי עילו מפותח על ידי פרויקט משותף של הממשלה האמריקאית והאיחוד האירופי ,לכן אני לא יודע להגיד לך שם מלא של החברה .
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים ובמקרה רק אתה יודע על התגלית המהפכנית הזאת ושאר העולם כולל קהילות המדע והרפואה לא יודעים כלום...
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר חיפוש פשוט בגוגל היה מראה לך שיש אפילו חברה ישראלית בשם ביונדווקס ,שמפתחת בהצלחה משהוא דומה ,והמנייה של עכשיו מעולה להשקע .. היא עולה כי היא מפתחת חיסון לשפעת החזירים
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים סתם מפחידים את הציבור ללא סיבה.בהחלט, כל שנה מתים כ700-1000 אנשים משפעת, רק שרוב האנשים לא יודעים את זה וכשהם שומעים את הנתון הם סתם נבהלים.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים מחבר ורובם מבוגרים, הפעם מדובר על אוכלוסיה פגיעה אחרת - צעירים ונשים בהריון
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים חדשות ישנות, קראתי על זה כבר לפני כמה ימים. חוץ מזה שאף פעם לא היתה וודאות של 100% שהתרופות הקיימות והעתידיות יעזרו בכל המקרים.נו, איפה alexbmw שיראה לנו איפה התרופה שתציל את האנושות?
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר אגב, אני הייתי בבידוד (בבית) מספר ימים לאחר שחזרתי מחו"ל עם חום לפני כחודשיים עם חשש (שהתבדה) לשפעת חזיריםנתנו לי אנטיביוטיקה עוד לפני שקיבלו תשובות אם זה בכלל השפעת המדוברת, כמובן שלא לקחתי אותה...בסוף זאת היתה סתם התקררות (חוסר מזל לחזור מחו"ל ויום אחרי להיות עם חום 39.5 כנראה)
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים נו, איפה alexbmw שיראה לנו איפה התרופה שתציל את האנושות?תן לי רגע לחפש בקופסת ההפתעות שלי ... אני בטוח שיש שם איפהשהו תמונה של צ'ק נוריס.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים תאמינו לי ,עד שלא יהיה מוות המוני אף אחד לא יבזבז חיסונים כאלו כי הווירוס יכל לפתח לזה עמידות ואז באמת אכלנו אותה .וחוץ מזה ,כבר יש חיסון לשפעת החזירים ספציפת ,החיסון שאני מדבר עילו אמור להיתמודד עם היתפרצות באמת רצינית והמונית .
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים יש חיסונים "אלטרנטיבים" לחלק גדול מהמחלות שלא ניתנים לציבור הרחב שעובדים קצת אחרת ולא מכניסים אותם לשוק עד שהחיסונים הקודמים כבר לא רלונטים מפאת חסינות של רוב האכלוסיה להם, אבל לא שמעתי על מה שאלכס מדבר.דרך אגב קראתי מזמן משהו בסגנון שיונים עוד יהיו הסוף שלנו, מכיוון מכל החרה שהם אכלו עד היום(תרופות), הם הם פשוט מדגרה של חידקים חסינים לרוב התרופות שלנו ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.