עבור לתוכן

משרד הבריאות: כ-700 ימותו משפעת החזירים

Featured Replies

פורסם

אז אתה יודע שאנטיביוטיקה זה לחיידקים ולא לוירוסים

חא חא

פיתחו אותו בAREA 51, שמעתי על זה :lol:

ועל תצחק ,זה באמת פיתוח אמיתי לחלוטין ,אתה יודע שיש דטרמיננטה אנטיגנית זהה כמעט ל90 אחוז מהווירוסים ,אל הסיבה שלא הצליחו לגלות אותה במרבית הווירוסים והיו צריכים להתחשב רק במאפיינים הברורים של הווירוס היא בגלל שלא היה לנו את היכולת הטכנולוגית לאתר וריאציות שונות בדטרמיננטה אנטיגנית של כל ווירוס ,אבל עכשיו זה אפשרי .

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חא חא

דא דא

ועל תצחק ,זה באמת פיתוח אמיתי לחלוטין ,אתה יודע שיש דטרמיננטה אנטיגנית זהה כמעט ל90 אחוז מהווירוסים ,אל הסיבה שלא הצליחו לגלות אותה במרבית הווירוסים והיו צריכים להתחשב רק במאפיינים הברורים של הווירוס היא בגלל שלא היה לנו את היכולת הטכנולוגית לאתר וריאציות שונות בדטרמיננטה אנטיגנית של כל ווירוס ,אבל עכשיו זה אפשרי .

רק תגיד לי איזו חברה פיתחה את זה, שאני אדע במה להשקיע.

פורסם

הוא לא יכול להגיד לך דבר כזה! זה סודי!

פורסם

דא דא

רק תגיד לי איזו חברה פיתחה את זה, שאני אדע במה להשקיע.

חיפוש פשוט בגוגל היה מראה לך שיש אפילו חברה ישראלית בשם ביונדווקס ,שמפתחת בהצלחה משהוא דומה ,והמנייה של עכשיו מעולה להשקע .

והפיתוח שאני דיברתי עילו מפותח על ידי פרויקט משותף של הממשלה האמריקאית והאיחוד האירופי ,לכן אני לא יודע להגיד לך שם מלא של החברה .

פורסם

ובמקרה רק אתה יודע על התגלית המהפכנית הזאת ושאר העולם כולל קהילות המדע והרפואה לא יודעים כלום...

פורסם

איך הגעתה למסקה שרק אני יודע את זה ?

פורסם
  • מחבר

חיפוש פשוט בגוגל היה מראה לך שיש אפילו חברה ישראלית בשם ביונדווקס ,שמפתחת בהצלחה משהוא דומה ,והמנייה של עכשיו מעולה להשקע ..

היא עולה כי היא מפתחת חיסון לשפעת החזירים :kopfpatsch:

פורסם

סתם מפחידים את הציבור ללא סיבה.

בהחלט, כל שנה מתים כ700-1000 אנשים משפעת, רק שרוב האנשים לא יודעים את זה וכשהם שומעים את הנתון הם סתם נבהלים.

פורסם
  • מחבר

ורובם מבוגרים, הפעם מדובר על אוכלוסיה פגיעה אחרת - צעירים ונשים בהריון

פורסם

עידכון קצר :

התגלה זן שפעת חזירים עמיד לתרופות.

איזה פחד !

פורסם

חדשות ישנות, קראתי על זה כבר לפני כמה ימים. חוץ מזה שאף פעם לא היתה וודאות של 100% שהתרופות הקיימות והעתידיות יעזרו בכל המקרים.

נו, איפה alexbmw שיראה לנו איפה התרופה שתציל את האנושות?

פורסם
  • מחבר

אגב, אני הייתי בבידוד (בבית) מספר ימים לאחר שחזרתי מחו"ל עם חום לפני כחודשיים עם חשש (שהתבדה) לשפעת חזירים

נתנו לי אנטיביוטיקה עוד לפני שקיבלו תשובות אם זה בכלל השפעת המדוברת, כמובן שלא לקחתי אותה...

בסוף זאת היתה סתם התקררות (חוסר מזל לחזור מחו"ל ויום אחרי להיות עם חום 39.5 כנראה)

פורסם
נו, איפה alexbmw שיראה לנו איפה התרופה שתציל את האנושות?

תן לי רגע לחפש בקופסת ההפתעות שלי ... אני בטוח שיש שם איפהשהו תמונה של צ'ק נוריס.

פורסם

תאמינו לי ,עד שלא יהיה מוות המוני אף אחד לא יבזבז חיסונים כאלו כי הווירוס יכל לפתח לזה עמידות ואז באמת אכלנו אותה .

וחוץ מזה ,כבר יש חיסון לשפעת החזירים ספציפת ,החיסון שאני מדבר עילו אמור להיתמודד עם היתפרצות באמת רצינית והמונית .

פורסם

יש חיסונים "אלטרנטיבים" לחלק גדול מהמחלות שלא ניתנים לציבור הרחב שעובדים קצת אחרת ולא מכניסים אותם לשוק עד שהחיסונים הקודמים כבר לא רלונטים מפאת חסינות של רוב האכלוסיה להם, אבל לא שמעתי על מה שאלכס מדבר.

דרך אגב קראתי מזמן משהו בסגנון שיונים עוד יהיו הסוף שלנו, מכיוון מכל החרה שהם אכלו עד היום(תרופות), הם הם פשוט מדגרה של חידקים חסינים לרוב התרופות שלנו ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים