עבור לתוכן

שניה לפני שאני מזמין- מחשב עריכה 9000שח- צריך ממכם אישור סופי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בכל תוכנה גם בפרמייר וגם באפטר צריך לנרנדר אבל הבנתי ששום כרטיס עריכה או כרטיס מסך לא תומך בפלאגאינים.

כרטיסי עריכה כמו מטרוקס וקנפוס נותנים לי הרבה דברים ברילטיים, אז אם קוודרו לא כל כך עוזר ולא ממהיר לי את הביצועים או לא ממהיר לי את רינדורים אז למה לי להשקיע עליו בכלל.

ואם הכל נעשה בכוח המעבד(GPU) אז אני ישקיע במעבד יותר טוב ויקנה כרטיס מסך ב400שח.לא?

פורסם

התבלבלת לגמרי...

GPU - הוא יחידת עיבוד גרפי(כלומר, כרטיס מסך), ולא מעבד מרכזי!

QUADRO להפך, כן עוזר ברינדור! הוא נועד לכך...

אם אתה לא מרבה ברינדור תלת מימד, אז QUADRO לא ישפר הרבה את הביצועים...

מטרוקס, .... סובלים מכמה בעיות משלהם ! תבדוק את השירשור הבא, הועלו פה דברים דומים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421065.0

פורסם
  • מחבר

במילים אחרות ללכת על הQUADRO?[br]פורסם בתאריך: 4.08.2009 בשעה 00:07:55

נכון לעכשיו זהו המפרט. יש שינויים?

מה לגבי הזיכרונות והאם הספק בסדר?

מעבדים

Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561

פתרונות קירור למעבד

Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212

לוחות אם

GIGABYTE GA-EX58-UD5 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1461

מארזים

CoolerMaster CM HAF 932 ¤680

ספקי כח

Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80P

http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=366&ParentID=12

זיכרונות

DDR3 6144MB 1600MHZ Tri Channel 2GBX3 CL8 Adata/Gskill/Geil HS ¤655

כוננים קשיחים

Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤448

כרטיסי מסך NVIDIA

PNY nVidia Quadro FX1800 768MB DDR3 PCI-E ¤2422

כוננים אופטיים

LG GH22NS X22 Sata Black ¤117

שרותי מעבדה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤8129

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם

כך את המפרט של Silencer, הוא יותר זול ולא פחות איכותי, + אני מסכים עם yz101 על דיסק נוסף של 320GB

אבל בגדול זה כבר נראה הרבה יותר "מחשב לעריכה" מאשר הראשון...

* מארז זה משהו די אישי, תבחר את מה שאתה אוהב (אם יש כסף)!

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם עורך מיקצועי והתשובה שלו הייתה ללכת על GTX285. גם הוא התלבט בין הGTX לQUADRO.

לינק:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421065.0

הייתי רוצה את חוות דעתכם בבקשה

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

תשמע, אתה והוא באותה סירה. ממה שקראתי ההבדל בינכם הוא שכל פעם שאמרו לו משהו הוא עשה מחקר וכל פעם שאומרים לך משהו אתה שואל אותנו שוב אם זה נכון. אז הוא הגיע למסקנה אחת אחרי המחקר שלו, אולי אתה תגיע לאחרת, אבל קח ממנו דוגמא.

מאז שהתחלת לשאול בפורום הזה נתנו לך ים של מידע, מפה ועד להודעה חדשה, על מגוון רחב של אפשרויות. ועל כל בנאדם שכתב לך משהו מועיל יש גם מישהו שכתב לך שטויות. בסוף אתה צריך לדעת להבדיל ואם לא תעשה לעצמך קצת בירורים ברשת אתה בחיים לא תצא מזה.

אני אגיד לך בפעם השניה - יש לך את הקישורים, אמרו לך איזה שאלות לשאול, אמרו לך מה עדיף לכל יישום לפי דעתו של כל אחד, תתחיל לעשות חיפושים בגוגל ותנסה להבין מי צודק. לא רוצה לעשות חיפושים? תטיל מטבע ותתקדם.

כאן מגיע השלב שבו בנאדם צריך לדעת להסתדר לבד.

פורסם

^^^^ חחחחחח

1. SILENCER מעלה שאלה מבריקה

2. זה לא מדויק, כרטיסי QUADRO FX אמנם פחות אפקטיביים מכרטיסי CX, ובכל זאת הם אפקטיביים בהרבה מכרטיסי G-FORECE ובהתחשב בכך שהתקציב אינו בלתי מוגבל, הם בהחלט מומלצים.

אסביר שוב, כרטיסי קוואדרו FX טובים לעבודה בתלת מימד במיוחד למי שזקוק לרנדר בזמן אמת.

לאנוידיה יש חבילה מיוחדת של קודאקים ופלאג-אינים שמיועדים עבור סדרת קוואדרו CX, חשוב לזכור! שמדובר בהאצת אפקטים בשלב הפוסט פרודקשיין.

בשלב הרינדור הסופי של האפקט בשילוב הסרט, התפקיד נופל על המעבד וכמות זכרון הראם, אלו הם המרכיבים החשובים בעיבוד הסופי.

אני ממליץ לך, להתחיל עם כרטיס גיימינג בסגנון GTX260/275 גם ככה הוא יאיץ פעולות שקשורות ל-OGL.

שורה תחתונה: מעבד I7 יעזור לך המון תודות לתמיכה בסט פקודות SSE4.2 שבא לידי ביטוי באפטר ופריימר גרסת CS4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים