עבור לתוכן

מהירות רענון

Featured Replies

פורסם

יש בכלל כזה דבר "גבוה מדי"? זאת אומרת, אם המסך שלי (Princeton AGX 700- די ישן, בן איזה 3 וחצי שנים) תומך עד קצב רענון של 85 Hz, יכול להיות מצב שהמסך יתפוצץ או משהו כזה אם הקצב הזה (אפילו שהוא אמור לפעול בו) גבוה מדי? :D

נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ???

תודה

פורסם

אם המסך לא תומך בזה אז או שהוא לא יתן לך להעביר לזה או שהוא יתחיל לעשות קולות מוזרים

ככה זה אצלי לפחות

פורסם

אם הוא לא תומך זה יכול לגרום לבעיות במסך, ובין השאר לקיצור אורך החיים שלו.

פורסם

המסכים בדרך כלל יודעים להציג משהוא בסיגנון : המסך לא תומך בקצב הריענון X וברזולוציה A/B

פורסם

אם הוא לא תומך זה יכול לגרום לבעיות במסך, ובין השאר לקיצור אורך החיים שלו.

לא בצורה משמעותית . מסכים יכולים לעבוד הרבה זמן ולכן אפילו אם אתה גורם למסך לעבוד שקצבי רענון שהוא לא תוכנן בלכתחילה לעבוד בהם , יכול להיות שזה יקצר את אורך החיים שלו אבל לא בצורה שתשנה לך .

פורסם

נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ???

ה"גלים" האלה זה קצב ריענון על 60Hz. אם אתה משתמש בוינדוס 2000/XP אז הקצב ריענון במשחקים ואפליקציות 3D הוא 60Hz. מומלץ שתוריד תיקון אם אתה לא רוצה את זה.

פורסם

לא בצורה משמעותית . מסכים יכולים לעבוד הרבה זמן ולכן אפילו אם אתה גורם למסך לעבוד שקצבי רענון שהוא לא תוכנן בלכתחילה לעבוד בהם , יכול להיות שזה יקצר את אורך החיים שלו אבל לא בצורה שתשנה לך .

אבל... זה יכול לגרום לך לריצודים גם ברזולוציות נמוכות ברפרשים מספיק גבוהים. תמיד כדאי לדאוג שהדרייברים של המסך מותקנים ושאפשרויות הבחירה שלך הן רק כאלו שהמסך עומד בהן.

ובקשר לבעיה במשחקים בדרייברים של הכרטיס יש אפשרויות לקבוע את הרפרש ריייט בזמן משחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים