פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים כרטיס מסך ראשון :geforce4 - 440mx - 128mb - chaintechכרטיס מסך שני :voodoo banchee - 16mb - creativeשתי הכרטיסים הגיעו עם היטסינק בלבדבלי מאורר בלי כלום אז חשבתי שהם כנראה לא מתחממים, אחרת היצרנים היו מוסיפים שם עוד משהובכל מקרה הכרטיס מסך ראשון בטמפרטורה סבירה שהוא רק בוינדוס תוכנות וזה10 דקות בהפעלת משחק סטנדרטי הוא מתחיל להתחמם !הוספתי לו מאורר קטן שהוצאתי מפנטיום 2, גם לא הכי עוזר, עדיין הוא מתחמםהכרטיס השני אין מה לדברזה רק מחשב שרת לינוקס, כל מה שהוא מראה זה מסך דוס שחור עם כתוב לבן (קונסול..)ולא רק שההיטסינק רותח עד כדי כך שלא הייתי יכול לשים את האצבע עליו למשך יותר מ2 שניות בלי לדפוק צרחהכל הכרטיס רותח, גם שאני נוגע בקצה שלו שלא קרוב בכלל לצ'יפהכרטיס עצמו חם חם חם !!!מה עושים ????בקשר לכרטיס הראשון, המשחקים צולעים בגלל זהבקשר למחשב השני, כל המארז מתחמם בטירוף בגלל שהכרטיס מסך הזה מחמם את האווירה!
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים תחליף כרטיס לriva tnt 2 תקנה אותו בכמה שקלים חחח אני חושב שהגיע הזמן....
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים ככה זה הוודויים הם התחממו כמו מנוע של משאית.. והיו גם בגודל שלה..בקשר לgf אין לי מושג
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר ל lucifer666 :אתה שמעת מה אמרתי ?כל מה שהמחשב הזה מציג זה מסך קונסולרקע שחור טקסט לבןלמה לאזעזל הוא צריך יותר מ"סירוס לוג'יק" של 1 מגה ?!?ל X-WarrioR :זה שהם מתחממים בקצב רצחנימה זה יכול לגרום ?כי עקרונית תקיעה במשחקים זה לא ממש יגרום לי כי אני לא מפעיל שום משחק חחאז מה זה כבר יכול להזיק חוץ מלחימום כללי בכל המארז ?
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר אה ואני חייב לציין שגם אחרי שהוספתי מאורר קטן על ההיטסינק של הוודווהצ'יפ מלמעלה וגם ההיטסינק התקררואבל שאר הכרטיס נשאר חםלמה זה?מה עוד מחמם את הכרטיס חוץ מהצ'יפ הראשי ?!
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים בכל הכרטיסים של 3DFX היה "באג" קטן שגרם להתחממות של כל הכריטסאין לך ממש מה לעשות בעינין הכרטיס עצמו בנוי לעמוד בזה.. וידוע שהכרטיסים שלהם הם הכי חמים שיש (בעצם, עם הראדאונים החדשים אין לי מושג כבר)וגם שלא נדבר על גודלתסתכל על הודו5http://www.tech-report.com/reviews/2000q3/voodoo5/v5-and-box.jpg
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים גם לי היה voodoo bancheeאחרי 2 דקות כבר לא יכולתי לגעת בכרטיס(אני מדבר על כרטיס עצמו לא על ה HEATSINK !!! ששם לא היה על מה לדבר בכלל )אבל הוא היה מצויין בתור תנור בחורף (וזה היה תנור זול יחסית)אם אתה באמת רוצה להמשיך לעבוד איתו אתה חייב להחליף לו את ה HEATSINK הצעצועשהגיע איתו (מאוור לא יעזור שם , ניסיתי)אבל אם זה בשביל מסוף ... תחבר איזה כרטיס PCI ישןאני בטוח שאם תשאל את החברים שלך אתה תמצא כרטיס מסך שעובד(PCI או AGP ישן)
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים נשלח על ידי: W0lverine נשלח ב: היום בשעה 02:28:09 ל lucifer666 :אתה שמעת מה אמרתי ?כל מה שהמחשב הזה מציג זה מסך קונסולרקע שחור טקסט לבןלמה לאזעזל הוא צריך יותר מ"סירוס לוג'יק" של 1 מגה ?!?מה הקטע????הכרטיס מתחמם מהר , זה זבל של כרטיס אז תישתמש בסירוס לוג'יק עדיף מאשר וודו רותח... :-\מה הבעיה להוציא איזה חמישים שקל על משהו שלא יחמם את הצורה של המחשב!!!הבנתי שאתה בכלל לא מפעיל משחקים אבל זה לא הפואנטה, הקטע הוא שהכרטיס מתחמםבצורה בלתי רגילה, אז אם אתה רוצה אתה יכול להשאיר אותו(אולי יש איזה דרך לסדר את זה אבל במקום כל הבלאגן תקנה כבר איזה כרטיסבכמה גרושים!!)
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים GF4MX440 : זה כרטיס דיי חלש שלא מתחמם כל כך ובגלל זה לא צריך בשבילו יותר מקירור פסיבי, אם המשחקים צולעים אצלך זה לא בגלל החום אלא בגלל שהכרטיס חלש ולא מסוגל לעבד גרפיקה במהירות, אם זה היה בגלל החום הכרטיס היה תוקע את התמונה של המשחק ואת כל המחשב ואז הייתה צריך לעשות ריסט.VOODOO : כרטיסי הוודו למיניהם הם הכרטיסים הכי לוהטים שיצאו בעולם ולי יש אחד כזה (VOODOO_RUSH) והוא היה מעבד גראפיקה כשכל המארז היה לוהט מחום בגללו , החום לא מזיז כל כך לכרטיסים האלו אך אם אתה רוצה לשפר ת'מצב שם לו גופי קירור על כל הליבות שיש עליו ואיזה מאוורר 80מ"מ שיקרר את כולם , (כשאני קיררתי אותו עם מאווררי 40 ו60 מ"מ הוא קריר ועובד COOOOOL)
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים להגיד לכם את האמת יש לי את ה geforce4 mx 420 64mbוהמחשב שלי הוא רק למשחקים ואין משחק אפילו אחד שפעל אצלי לאט!!לא אכפת לי מכלום כל עוד אני רואה שכל המשחקים פועלים מהר!!
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אף אחד לא אמר שהוא כזה שלא יעלה אף משחק כמו שצריך, אך משחקים כבדים שדורשים מעבד גראפי חזק יקרטעו בGF4MX..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.