עבור לתוכן

מחשב DELL עם Windows XP כבר מותקן

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי מחשב נייד של DELL, ללא מערכת הפעלה. להפתעתי, כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה, היה מותקן ומוגדר כבר WinXP (כולל דרייברים וכו').

בשום מקום (לא על קופסאת הקרטון, לא בגב המחשב או מתחת לבטריה) לא כתוב שום דבר על התקנה של Windows XP, אין את הProduct Key וגם דיסק התקנה אין.

כששאלתי את החנות שקניתי ממנה איך זה יכול להיות, הם טענו שלפעמים זה קורה ומהמפעל יוצא מחשב מותקן עם מערכת

הפעלה בלי שום תיעוד לזה.

האריזה של המחשב נראתה בסדר, אבל מצד שני הוספתי זיכרון למחשב ולכן בהכרח הם היו צריכים לפתוח את האריזה.

מה דעתכם? האם יכול להיות שמחשב יגיע עם התקנה ללא שום תיעוד או שפשוט המקום שממנו קניתי התקינו את מערכת ההפעלה

על דעת עצמם ואולי השתמשו/שיחקו עם המחשב לפנינו? מה כדאי לעשות?

תודה מראש

פורסם

שאלה,

סתם מעניין אותי לדעת- מאיפה קנית את המחשב ?

לדעתי תפנה לאו דווקא לחנות ממנה קנית אלא יש שירות של דל שלפי המספר הסידורי/סיריאלי של המחשב יכולים לדעת מתי ייצרו אותו, האם השתמשו בו וכ'ו

ככה שזה לא עולה לך כסף אם תבדוק.

פורסם
  • מחבר

שאלה,

סתם מעניין אותי לדעת- מאיפה קנית את המחשב ?

לדעתי תפנה לאו דווקא לחנות ממנה קנית אלא יש שירות של דל שלפי המספר הסידורי/סיריאלי של המחשב יכולים לדעת מתי ייצרו אותו, האם השתמשו בו וכ'ו

ככה שזה לא עולה לך כסף אם תבדוק.

מעדיף בנתיים לא לומר

ניסיתי, המוקד של דל סגור עד מחר בבוקר אז אני אוכל לנסות מחר. בנתיים קיוויתי שאולי למישהו יהיה תובנות רלוונטיות...

פורסם

אוקיי, מבין את הטענה שלך- אבל לדעתי עדיף באמת שאולי אנשים שקנו מאותה חנות או מעוניינים לקנות שיבדקו את פרטים אלו.

אין כאן מה להסתיר ואפילו אם יהיה עובד מהחנות, הוא יוכל לעזור לך- למרות שסיכוי קלוש שזה יקרה.

החלטה שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים