עבור לתוכן

מחשב נייד לגלישה, אופיס ושיסחוב משחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח +/- 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת, איזה נייד הייתם ממליצים?

1. אין הגבלה על משקל, לרוב הוא בבית עם אפשרות לניידות. אני רוצה את האופציה של להזיז אותו ממקום למקום ולא להיות מקובע לשולחן.

2. שתהיה יציאה לטלוויזיה. בשביל לראות סרט בטלוויזיה על מסך גדול ;D

3. עדיפות למסך גדול לא צריך 20 אינץ' אבל 14 נראה לי יהיה נחמד ביותר ואם אפשר 15 אז מי אני שאתווכח. לא נראה לי קריטי אם זה מט או מבריק (תקנו אותי אם יש הבדל משמעותי).

4. אני מבקש גם המלצה לחנויות שבהן אפשר לקנות ולא רק לניידים עצמם.

כםי שהבנתי מהודעות בפורום לקנות באייבורי או KSP לא ממש מומלץ.. אם כי נקנו משם כבר מספר חלקי מחשב נייח ושני ניידים של MSI ולא היו בעיות עם העובדים או האחריות (בסניפים בחיפה, ברוממה של KSP ובעצמאות של אייבורי).

זה נראה לי כל המידע שנדרש, אם יש צורך בעוד משהו תשאלו ואני אענה כמיטב יכולתי.

בברכה, אלכס.

נ.ב.

תודה מראש לכל העונים! :xyxthumbs:

פורסם

על איזו רמה של משחקים מדובר?

מבחינת מיקום הקניה, אין לזה חשיבות אקוטית בניידים. האחריות ניתנת ישירות על ידי היבואן וברוב הגדול של המקרים היבואן אינו החנות שמוכרת לך את הנייד. מומלץ תמיד לברר מיהו נותן האחריות שכן למותגים מסויימים יש מספר יבואנים. במקרה של אייבורי, היא היבואנית ונותנת השירות של מחשבי MSI. כל מחשב נייד אחר שנקנה שם מכוסה באחריות של היבואן שלא קשורה לאייבורי. KSP כלל לא מייבאים ניידים בעצמם למיטב ידיעתי.

פורסם
  • מחבר

ככלל כל המשחקים שיוצאים.. זה מושג שקצת קשה להגדיר אותו... :nixweiss: :nixweiss:

לא מדובר על רמת גרפיקה יוצאת מהכלל אלא כזאת שלא תבאס והמחשב יוכל לסחוב אותה ללא בעיות.

פורסם

תבתכל על ה-W576V של Gigabyte. הוא נותן כרטיס מסך חזק יחסית למחיר.

פורסם
  • מחבר

חוץ מהGIGABYTE הזה אין עוד משהו שנכנס לתקציב הזה?

מה עם MSI? פשוט זה הנייד שהכי התנסתי בו.. אבל אחרי כל מה שקראתי על אייבורי אני לא בטוח אם אני רוצה את הסיכון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים