עבור לתוכן

שמועות על ה Z-560

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה מסרב להבין, סטריאו זה שני ערוצים, שני ערוצים שווה שני רמקולים, שני רמקולים אומר שכששומעים מוזיקה רק שני רמקולים צריכים לפעול ואם אתה מוסיף עוד זה מניפולציה רב ערוצית, יש מבין?

גם אם זה ככה יש בזה רע? (לא במקרה של לוגיטק)

פורסם

כן! אתה דופק פשוט את המוזיקה, אתה לוקח אותה ומעוות אותה לפי רצונך!

כל עוד אין לך ציוד מקצועי לבצע remaster ואת הידע הטכני הדרוש בשביל לבצע העברה מסטריאו ל5.1 אל תהרוס את הצליל, נקודה.

פורסם
  • מחבר

שמתם לב שגלשנו מנושא הדיון? שאלתי אם השמועות בנוגע לעמידותם של Z-560 נכונות ומה הסיכוי שזה יקרה לי?

פורסם

לא יקרה, רק תן לרמקולים בשבוע הראשון להיפתח קצת ואל תתחיל ישר עם ווליום חזק.

פורסם
  • מחבר

אהה עכשיו הבנתי

פורסם

ווליום חזק בשבוע הראשון ? מה עם השעה הראשונה (ברצינות) ? :P ::)

פורסם

אבל למה, למה לעולל למוזיקה את זה?

מוזיקה הוקלטה בצורה מסויימת, ככה היא נועדה שישמעו אותה.

כמו שאתה לא תנסה לנגן דיסק בפטיפון ככה אסור, אבל פשוט אסור לנגן מוזיקה שהוקלטה בסטריאו במניפולציות רב ערוציות מגעילות שכאלה.

זה לא מפריע לי משום מה ואני לא מרגיש את ההבדל לרעה במוסיקה ולכן אני אמשיך לשמוע ככה מוסיקה .

פורסם

שמעתי שיש צורך בהרצה של הסט לפני שמתחילים ממש להשתולל איתו, כלומר לפחות כמה עשרות שעות ראשונות בווליום מתון.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שיש צורך בהרצה של הסט לפני שמתחילים ממש להשתולל איתו, כלומר לפחות כמה עשרות שעות ראשונות בווליום מתון.

יופי הרגעתם אותי :cwm37:

פורסם

אממ...אתה מוכן לוודא את טיבה של השמועה ?

וכמו כן , זה יכול לעשות נזק כלשהו (ואיזה נזק) במקרה שהשמועה נכונה ושמעתי על פול ווליום בשעו תהראשונות ?

פורסם

זה כמו לקחת רכב חדש מהמפעל ולהתחיל להשתולל איתו, תוצאה - בלאי מהיר מאוד של המנוע והתמסורת ואולי גרימה לנזק משמעותי על ההתחלה.

פורסם

הסיכוי היחיד שהרמקולים יהרסו , רק אם המגבר יותר חזק מהם.

והסיכוי היחיד שהמגבר ישרף, רק אם הרמקולים והמגבר לא נמצאים על אותה היתנגדות. (למרות שיש הגנה מפני שריפה)

כמובן שאם תיתן למגבר לעבוד על FULL במשך כמה שעות יכול להיגרם לו נזק.

הלוג'יטק האלו בעלי הספק דיי גבוה ואני לא חושב שיש צורך להגביע עד הסוף, כי אין צורך בזה עם כל העיוותים שהוא יוציא (אפילו שהם לא הכי נשמעים..).

פורסם

אז מי צודק . סאבX או רוקפורד ?

פורסם

אז מי צודק . סאבX או רוקפורד ?

שניהם,

"SubX" התכוון למקרים שבהם יכול/ים להשרף הרמקולים/מגבר,

"Rockford" התכוון למקרה ספיציפי אם הרמקולים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

אממ...אתה מוכן לוודא את טיבה של השמועה ?

וכמו כן , זה יכול לעשות נזק כלשהו (ואיזה נזק) במקרה שהשמועה נכונה ושמעתי על פול ווליום בשעו תהראשונות ?

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006B9CN/qid=1062106319/sr=8-2/ref=sr_8_2/104-7020554-5121562?v=glance&s=electronics&n=507846

אם הלינק עובד, קראו שם את הביקורות ותראו מאיפה השמועה.

אם לא, כנסו לאמאזון.קום חפשו LOGITECH Z-560 בתוצאות בחרו את השני וקראו ביקורות

עריכה: לחצו על SEE ALL REVIEWS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים