עבור לתוכן

שמועות על ה Z-560

Featured Replies

פורסם

ביקרתי לי באתרי קניות בחו"ל וקראתי ביקורות על ה Z-560 הרוב כמובן אומרים שאלה רמקולים פצצות עם באס קטלני אין הפרעות בווליום גבוה וגם GD נתנו להם 6

אבל ראיתי גם תלונות שאומרות שאם אתה מעה את הווליום ל 65% ויותר יש סכנה גדולה מאד שהמגבר יתפוצץ\הפיוז בסאב יישרף

נכון שמספיק 20% כדי שהחדר יתפוצץ אבל למרות זאת תגידו לי אם מה ששמעתי נכון

פורסם

זה לא נכון

פורסם

1. אכן יש מספר משתמשים שנשרף להם הפיוז במערכת ה-Z560 . אבל זהו מספר זעום יחסית .

2. אני אישת כבר שמתי 100% ווליום ברמקולים ולא נשרף לי שום פיוז ולא התפוצץ מגבר (מגבר יכול להתפוצץ ?) .

3. מה זו השטות הזו שמספיק 20% בשביל לפוצץ חדר ? 100% זה לפוצץ חדבר . 20% זה ממלא חדר בסאונד .

פורסם
  • מחבר

1. אכן יש מספר משתמשים שנשרף להם הפיוז במערכת ה-Z560 . אבל זהו מספר זעום יחסית .

2. אני אישת כבר שמתי 100% ווליום ברמקולים ולא נשרף לי שום פיוז ולא התפוצץ מגבר (מגבר יכול להתפוצץ ?) .

3. מה זו השטות הזו שמספיק 20% בשביל לפוצץ חדר ? 100% זה לפוצץ חדבר . 20% זה ממלא חדר בסאונד .

סורי התבלבלתי ;D המגבר נשרף והפיוז התפוצץ

וכמה זמן שיחקת עם 100% ווליום?

לפוצץ חדר התכוונתי בהגזמה. מה 30% לא מפוצץ אוזניים??

פורסם

שמע , עם 100% ווליום הייתי 5 דקות מקסימום . זה פשוט חזק מדי .

עכשיו בקשר ללפוצץ את החדר וזה ...זה תלוי בגודל החדר , איך מיקמת את הרמקולים , אם אתה רגיש יחסית למוסיקה חזקה - כל אחד והאזניים שלו ...אני יודע שאם אני רוצה לשמוע חזק אז אני שם 40% ככה וזה ממלא את החדר שלי ממש טוב...בעיקרון , אתה לא צריך יותר מ-60% ככה...אבל כמו שאמרתי זה סובייקטיבי וזה משתנה מאדם לאדם .

פורסם

חברס, במוסיקה אתם שומעים רק מ2 רמקולים אם אני לא טועה...

פורסם

אתה טועה ולא טועה . יש בני אדם שיעדיפו לשמוע בשני רמקולים ויש כאלה ב-4 או אפילו 5 .

אני , לא אכפת לי לשמוע ב-4 בגלל שלפי דעתי זה לא מקלקל את הסאונד (ברוב המקרים) .

פורסם
  • מחבר

חברס, במוסיקה אתם שומעים רק מ2 רמקולים אם אני לא טועה...

לא עם M3D מופעל ...

פורסם

אצלי דווקא זה הפוך שאני למשל משחק משחקים ורוצה סראונד אני שם 60 אחוז,

שאני רוצה מוזיקה פחות כי בסטריאו שומעים יותר חזק מדולבי. אגב יש לי ada 880

פורסם

ה-M3D לא קשור לזה . ה-M3D נועד למצבים שבהם הכרטיס קול שלך לא תומך ב-4 רמקולים , ולמעשה הוא גורם להפעלה של שני הרמקולים הנוספים אפילו על כרטיס קול שלא תומך ב-4 רמקולים .

פורסם

אבל למה, למה לעולל למוזיקה את זה?

מוזיקה הוקלטה בצורה מסויימת, ככה היא נועדה שישמעו אותה.

כמו שאתה לא תנסה לנגן דיסק בפטיפון ככה אסור, אבל פשוט אסור לנגן מוזיקה שהוקלטה בסטריאו במניפולציות רב ערוציות מגעילות שכאלה.

פורסם
  • מחבר

אבל למה, למה לעולל למוזיקה את זה?

מוזיקה הוקלטה בצורה מסויימת, ככה היא נועדה שישמעו אותה.

כמו שאתה לא תנסה לנגן דיסק בפטיפון ככה אסור, אבל פשוט אסור לנגן מוזיקה שהוקלטה בסטריאו במניפולציות רב ערוציות מגעילות שכאלה.

מאיפה לך שהM3D בכלל מחלק 2 ערוצים ל-4?? הוא רק נותן הרגשת היקף ובעצם מנגן מוזיקה ב 2X2

פורסם

וגם זה מניפולציה רב ערוצית, זה עושה שימוש בDSP פנימי כלשהוא לנגן בשני האחוריים.

זה בדיוק כמו 5CH STEREO וכל הדברים האלה, רק עם שם שונה.

פורסם
  • מחבר

וגם זה מניפולציה רב ערוצית, זה עושה שימוש בDSP פנימי כלשהוא לנגן בשני האחוריים.

זה בדיוק כמו 5CH STEREO וכל הדברים האלה, רק עם שם שונה.

תאמין לי שזה לא כמו הפיצ'ר הדפוק הזה באינספייר 6600 שעושה UP-MIX מ5.1 ל6.1 שזה בעצם רק מחלק את הערוץ החמישי לשני הרמקולים האחוריים ובכך מוריד איכות.

ביקורות אומרות שזה באמת מוסיף היקף בלי לגעת באיכות

פורסם

אתה מסרב להבין, סטריאו זה שני ערוצים, שני ערוצים שווה שני רמקולים, שני רמקולים אומר שכששומעים מוזיקה רק שני רמקולים צריכים לפעול ואם אתה מוסיף עוד זה מניפולציה רב ערוצית, יש מבין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים