עבור לתוכן

מבקש חוות דעת בנוגע למפרט - 2000 ש"ח לשימושים שונים כולל משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום אני כרגע בודק מפרטים והצעות מחנויות שונות, ורציתי לקבל את חוות דעתכם בנוגע למפרט הבא(התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 שקל):

הערה: המפרט נועד למסך 19''.

מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz

לוח אם: Asus P5KPL-CM

זיכרון: Kingston/Samsung, 4 gb, DDR2, 800 Mhz

דיסק קשיח: WD/Samsung/Hitachi 320 gb, 16MB

כרטיס מסך: Sapphire ATI hd4670 512mb ddr3

מארז: Antec nsk4480 including EarthWatts 380w

צורב: LG GSA-GH22N

מחיר: 2070 ש"ח

אני חושב להגדיל את הדיסק קשיח ל500 ג'יגה, נאמר לי שלא מדובר בתוספת מחיר משמעותית(50 שקל בקירוב).

מה דעתכם? סה"כ מפרט משתלם?

ד"א, בחרתי את המארז ע"פ המלצת האתר וגולשים רבים. האם המארז הזה ישמור על שקט יחסי במערכת כזאת? ובנוגע לספק, הבנתי שבאופן עקרוני הוא מחזיק כמו שצריך את המערכת..אולם באם מתוכנן אוברקלוק(אני מתכוון לקנות קירור בשלב מאוחר יותר) מאוחר יותר, מהי הרמה הבטוחה שאפשר להגיע במגבלות הספק?

פורסם

זה מאד תלוי במשחקים, כעיקרון 4670 הוא די מינימלי למטרות גיימינג. המעבד והלוח יגבילו אותך בOC הרבה לפני הספק.

פורסם
  • מחבר

אבל נאמר לי שברזולוציות נמוכות אין הבדל משמעותי בין ה4670 למתקדמים ממנו.

חוץ מזה, כמה המעבד והלוח יגבילו אותי? הבנתי מכאן שהe5200 נחשב מעבד מצויין מבחינת יכולות oc, והe6300 סה"כ מאוד דומה לו..

אם אתה מתכוון ללוח, אז יש בכלל לוח אם מאותו צ'יפסט(g31 או p31) שנחשב טוב לאוברקלוק מכובד?

סה"כ אני במגבלת תקציב, אם אני הולך על לוחות אם מתקדמים יותר אני צריך לחרוג בכמה מאות שקלים

ד"א, קראתי באחד האתרים שהלוח של asus יחסית מרעיש ביחס ללוחות האחרים מאותה סדרה, עקב הקירור שמותקן עליו שעובד על מהירות מקסימלית באופן קבוע..יכול להיות ששווה לי ללכת על הלוח של gigabyte?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

חבר'ה תעזרו

(סליחה על חוסר הסבלנות פשוט בשבוע הקרוב לא תהיה לי גישה)

פורסם

1. על הלוח עצמו יש רק קירור פאסיבי.

2. G31 הוא לא צ'יפסט לOC מהותי בכל מקרה, זה לא שלא ניתן להפיק בו OC יעיל, אבל הוא לא יחזיק BUS גבוה גמו צ'יפסטים מתקדמים יותר.

3. אמנם עבור מסך 19" אין טעם ב4870, אך בהתאם לרמת המשחקים, יש לבחור כ.מסך. ה4670 הוא כרטיס חלש יחסית, וכן ניתן יהיה לעלות מהותית בביצועים בשימוש בכרטיס חזק יותר, עד רמת ה4850 / GTS250 אתה לא מפריז בכרטיס המסך, כמובן שהכל בהתייחס למסך, ולא לתקציב. להגיד שע"מ להגיע למיצוי מלא של צג 19" גם במשחקים כבדים די ב4670 זו טעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים