עבור לתוכן

כרטיס קול לסטריאו עד 400-500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להחליף בקרוב את המערכת שלי. ואני רוצה כרטיס קול שיעביר את הקול למגבר בצורה איכותית.

מה שחשוב לי זה הסטריאו. 4.1/5.1 למיניהם לא מעניינים אותי.

הכרטיס קול יצטרך להתחבר לחריץ PCI

הרצתי חיפוש בפורום ולא ממש הגעתי לאיזו מסקנה.

פורסם
  • מחבר

אוליי בכל זאת מישהו יודע?

פורסם

asus xonar d1 נמכר ב500שח. כרטיס מצויין שצריך לענות לך על הצרכים.

הוא אמנם רב ערוצי, אבל הוא איכותי מאוד לשמיעת מוזיקה, לכן זאת נראית לי הבחירה הכי טובה.

פורסם
  • מחבר

הוא עדיף על ה- M-AUDIO שנמכר במחיר דומה?

פורסם

הוא עדיף על ה- M-AUDIO שנמכר במחיר דומה?

אני מניח שאתה מתכוון לרבולושן, אז כן. כלומר שניהם כרטיסים מצויינים, אבל האסוס יותר חדש ועם דרייברים יותר מוצלחים. וגם יש לו תאימות יותר מוצלחת למערכות הפעלה (למשל אם תרצה לעבור מתישהו לוינדוס 7). אני לא רואה שום סיבה להעדיף על פניו את הרבולושן כששניהם במילא באותו מחיר.

(אגב יש הרבה ביקורות אוהדות באינטרנט לכרטיס של אסוס. ומנסיון יש לי את ה D2 והוא כרטיס ממש טוב וגם יציב)

פורסם
  • מחבר

היום קניתי אותו והתקנתי אותו. בהחלט מהווה שיפור. צליל יותר חי, על אחת כמה וכמה יהיה שיפור רציני יותר עם הרכישה של המערכת "החדשה".

פורסם

היום קניתי אותו והתקנתי אותו. בהחלט מהווה שיפור. צליל יותר חי, על אחת כמה וכמה יהיה שיפור רציני יותר עם הרכישה של המערכת "החדשה".

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה. מישהו יודע מה הפונקצייה הזו עושה: SVN? כשאני מפעיל אותה הסאונד נשמע הרבה יותר טוב.

עריכה: לא משנה, עשיתי חיפוש וקבלתי את התשובה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371150.msg3203088#msg3203088

פורסם

תודה. מישהו יודע מה הפונקצייה הזו עושה: SVN? כשאני מפעיל אותה הסאונד נשמע הרבה יותר טוב.

smart volume normalizer:

Normalizes the volume of all audio sources into a constant level and also enhances your 3D sound listening range and advantages in gaming

בעקרון זה לא הכי אודיופילי, אבל אני מסכים שלפעמים זה דווקא נשמע יותר טוב. מה שכן זה יכול לגרום לרעשים (כמו למשל בסרטים באיכות בינונית או סתם הקלטות גרועות) להשמע יותר חזק, אז קח את זה בחשבון.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא. אבל עכשיו אפילו שירים שקודדו באיכות לא טובה ( למשל 112KBPS) נשמעים יותר טוב על הכרטיס הזה. (סאונד יותר נקי)

פורסם

אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא. אבל עכשיו אפילו שירים שקודדו באיכות לא טובה ( למשל 112KBPS) נשמעים יותר טוב על הכרטיס הזה. (סאונד יותר נקי)

זה ממש לא פסיכולוגי, ברור שכרטיס קול משפיע על הסאונד בעיקר בגלל הפיענוח הדיגיטלי הטוב יותר. גם אם מדובר באיכות קידוד מאוד נמוכה זה עדיין יהיה תמיד עדיף על כרטיס און בורד.

פורסם

הצלילים שלו עמוקים יחסית. זה לאו דוקא מצביע על דיוק, אבל הם יותר "עשירים" ויותר מרשימים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים