עבור לתוכן

בעיה מאוד מאוד מוזרה במקלדת

Featured Replies

פורסם

היום פתאם המקלדת החדשה שלי של Microsoft מחליטה פתאם לא לעבוד אני בה מנסה הכל ואין במקום זה האורות שיש לה מהבהבים בלי הפסקה אבל היא לא מגיבה אמרתי אולי הבעיה במקלדת לקחתי לחבר וראו איזה פלא אצלו היא עבדה ואצלי לא הבאתי מקלדת אחרת מחבר ושוב ראו איזה פלא המקלדת שלו עבדה אצלי ? עכשיו אני משתגע החיבור טוב הכל טוב חוץ מזה שברגע שאני מחבר את המקלדת שלי ה"דפוקה" גם העכבר שהוא בכלל ביציאת USB לא מגיב ? עכשיו השתגעתי חיברתי את המקלדת של חבר שלי והעכבר חזר לפעול מוזר מה זה האורות שמהבהבים במקלדת השניה וגורמים למין קצר גם בUSB מחר אני יטלפן לMicrosoft כי זה של מיקרוסופט ויש לי אחריות אבל הקטע שהיא טובה כי היא פעלה אצל חבר שלי פצצה ... בינתיים יש למישהו מושג מה הבעיה ? הוא דרך פתרון כלשהו ? תודה מראש !

אגב אם אתם רוצים מפרט כנסו אליו ותראו בדיוק ואולי דרך זה תפתרו את הבעיה שלי כי זה משגע תודה מראש!

פורסם

אני מניח שהמקלדת מתחברת דרך USB

תבדוק בביוס שהאפשרות של מקלדת USB מאופשרת

תבדוק שהחיבור של הUSB על הלוח אם עצמו תקין. תנסה להחליף בין המקלדת לעכבר ולקמבן איזה משהו.

תבדוק אם העכבר עובד טוב כשאתה מחבר התקנים אחרים חוץ ממקלדת כמו מצלמה או מדפסת או משהו דומה...

פורסם
  • מחבר

לא המקלדת לא מחוברת ב USB אלא בפורמט השני שאני לא זוכר מה שמו

ואגב איך בודקים אם החיבור הUSB טוב אל הלוח אם ?

פורסם

שים לב שאתה לא מחבר את המקלדת ליציאה של העכבר במקרה, הן נראות בדיוק אותו הדבר.

בדוק שלא התקפל שום פין בפלאג של המקלדת.

בלי קשר, סתם המלצה - לעולם אל תחבר מקלדת כשהמחשב עובד, אתה עלול (במקרים נדירים, אבל כבר ראיתי את זה קורה) לגרום לקצר.

פורסם

החיבור של המקלדת שלך הוא PS2

*עריכה: אולי פשוט המקלדת לא מתאימה ללוח אם שלך ??

ניסית מקלדת אחרת והיא לא עובדת נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים