עבור לתוכן

ווינדוס XP שלי התחרפן! בכלל כל המחשב על הפנים בזמן האחרון!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ואני לא מבין משהו - אחרי שתעשה uninstall לפאץ' - לא תוכל להתקין אותו שוב?

אני לא יכול להבטיח לך כלום כי כמו שאמרתי כבר - לא יצא לי לעבוד איתו אף פעם, אבל יש סיכוי סביר שזה יסדר את העניין של העברית / אנגלית.

פעם שעשיתי את זה חצי מהתוכנות הפכו לג'בריש או סימני שאלה....

ואולי אני לא מפרש את זה נכון...אבל למה זה כל פעם נמחק?

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה...יש בעיה אחרת....תמיד אחרי שאני DEFREG נשארים לי המון קבצים שאי אפשר לאחות....זה סביר? המון זה בערך 20-30

פורסם

טוב לא משנה...יש בעיה אחרת....תמיד אחרי שאני DEFREG נשארים לי המון קבצים שאי אפשר לאחות....זה סביר? המון זה בערך 20-30

אני חושב שזה נורמלי. קורה אצלי כל פעם ואצלי אין בעיות בכלל

פורסם

דבר ראשון, כדי שהdefrag יזיז מקסימום קבצים, תעשה אותו בsafe mode.

בכלל, כל פעולה כזו על כמויות גדולות של קבצים כמו defrag או סריקה של אנטיוירוס כדאי לבצע בsafe mode כי אז יש מינימום תוכנות וservices בזיכרון.

את כל הקבצים הפתוחים של מערכת ההפעלה הוא לא יכול להזיז (כמו שאתה לא יכול לעשות move לקובץ שפתוח בword לדוגמה)

ויש עוד כל מיני סוגי קבצים שהוא לא נוגע בהם, זה נורמלי.

לגבי הV שלא נשאר - הוא לא אמור להשאר, אתה מסמן לו שם אם אתה רוצה שאת השינויים שעשית כרגע הוא יישם על כל הפרופילים במחשב או רק על הפרופיל הנוכחי.

אחרי שאתה לוחץ על ok או apply הV יורד.

לגבי הפאץ' - אם רמת האנגלית שלך היא יחסית סבירה, למה שלא תתחיל לעבוד עם XP באנגלית? הרבה פחות בעיות, לדעתי הרבה יותר מובן (המונחים שלהם בעברית מגוכחים לגמרי) והרבה יותר "אוניברסלי" - תוכל לשאול שאלות גם בפורומים לא דוברי עברית, או להבין על מה מדברים במסמכים בknoladge base של מיקרוסופט ומקומות אחרים כי בד"כ הם מתייחסים לגרסאות האנגליות בלבד.

פורסם
  • מחבר

האנגלית שלי סבירה מאוד אבל יש לי משפחה....אח אחות אבא ואמא

אהה אבל בעקרון יש לי גרסא אנגלית...

פורסם

במה הם משתמשים? אינטרנט ואופיס?

אז על הדסקטופ תן שמות בעברית לאייקונים.

תתקין אופיס בעברית, אם מתקינים אופיס עם תפריטים בעברית על XP עם תפריטים באנגלית זה עובד ביחד 100%.

ובאקספלורר גם ככה לא כתוב כלום, משתמשים רק באיקונים...

לא?

פורסם
  • מחבר

אוקיי שכנעת אותי....עכשיו אני רק צריך למצוא XP + hebrew abale

בכל מקרה תודה...מבחינתי הדיון נסגר

פורסם

3. אם הרצת Windowsupdate יכול מאוד להיות שהתקנת Patch דפוק שמאיט מלא מחשבים. המספר שלו Q811493 (וזה hotfix!). כתבה על זה: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,110385,00.asp.

פורסם

3. אם הרצת Windowsupdate יכול מאוד להיות שהתקנת Patch דפוק שמאיט מלא מחשבים. המספר שלו Q811493 (וזה hotfix!). כתבה על זה: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,110385,00.asp.

רציתי לדעת אם אפשר להסיר את הפאט'צ הזה בראש שקט...? מישהו יכול להגיד לי בבטחה שאפשר להסיר אותו ? כי בזמן האחרון גם אני מרגיש האטה מסויימת בכל תוכנה שאני מפעיל..

תודה מראש, דודי סטלניקו! :D

פורסם

הייתה בעייה כזאת של האטה עם העידכון הזה בעבר.

אבל כבר מזמן מייקרוסופט תיקנו אותה ועכשיו העידכון הזה, Q811493, לא מאט את המחשב ולא עושה שום דבר רע.

אם התקנת אותו בזמן האחרון (ואני מדבר על חודש-חודשים כבר, אולי יותר, לא זוכר..) אתה יכול להיות בטוח שזה לא הוא מה שמאט את המחשב.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני דואג לעשות עידכונים....

פורסם

הייתה בעייה כזאת של האטה עם העידכון הזה בעבר.

אבל כבר מזמן מייקרוסופט תיקנו אותה ועכשיו העידכון הזה, Q811493, לא מאט את המחשב ולא עושה שום דבר רע.

אם התקנת אותו בזמן האחרון (ואני מדבר על חודש-חודשים כבר, אולי יותר, לא זוכר..) אתה יכול להיות בטוח שזה לא הוא מה שמאט את המחשב.

התקנתי את העדכון הזה לפני פחות משבוע ועכשיו קראתי את התראד הזה. שמתי לב שלאחר העדכון שעשיתי לXP הייתה האטה ניכרת בביצועים.

אחרי מחיקת העדכון הנ"ל המחשב חוזר לפעולה תקינה. ככה שאני חייב לחלוק עליך בקשר לתיקון העדכון הזה.

חוץ מזה, להקשיב למה שמייקרוסופט טוענים בלי לבדוק 7 פעמים מכל כיוון זה לא דבר חכם.

פורסם

האמת, אני מודה שאף פעם לא בדקתי בעצמי האטה עם/בלי העידכון הספציפי הזה.

אבל הסתמכתי בתגובה הקודמת גם על מה שמשתמשים כתבו פה בפורום מספר פעמים. לא רק על מייקרוסופט. ;)

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה...המחשב עובד מעולה עכשיו אחרי שעשיתי את מה שהאחרים הציעו לי...אז קודם כל שוב תודה להם...

תאמינו או לא המחשב כבר דלוק כבר כמעט שבועיים ללא ריסט..ואפילו ניתוק באינטרנט לא היה לי....

רק התפריטים באנגלית נשארו...

ואגב לא הסרתי את האץ של העיברית ולא מחקתי שום התקנה של העידכונים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים