עבור לתוכן

זקוק להמלצה בנוגע רכישת מחשב נייד 3K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

ברצוני לקנות מחשב נייד בקרוב לצרכים של סטודנט, משמע -

עבודות [אופיס וכו'] כמובן שאינטרנט אני אצטרך ובעיקרון כל שאר הירקות להעברת זמן אבל זה בעיקרון.

לגבי המסך חשבתי על 15" ועם אפשר יותר מה טוב לגבי הסוללה ככל שהיה יותר זמן כך טוב יותר.

ועוד דבר חשוב צריך גם צורב DVD לא חיצוני.

התקציב עומד על בערך 3K וניתן לחרוג עד כ- 300-350 ש"ח לא יותר.

רצוי שתהיה אחריות שאפשר לממש כמו שהבנתי בשוק של הניידים זה די חשוב מיהו היצרן וכו'.

בתודה מראש, תמיר.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאסור לעשות דאבל פוסט ואסור להקפיץ עד שלא עברו 24 שעות, אך זה בהחלט מיקרה דחוף ולכן אני אקפיץ, מוכן לקחת את האחריות ולקבל אזהרה.

פורסם

תמיר,

אתה נשמע כמו בחור די מנומס באופן כללי ולכן אני אומר לך בצורה מנומסת בחזרה שברמה הפרקטית, אם נדמה לך שזה יגרום ליותר תגובות מועילות ומהירות אתה טועה (לי למשל זה גורם בעיקר לטינה כלפייך על זה שאתה מתייחס בחוסר כבוד לחוקים של הקהילה ממנה אתה מבקש עזרה ומייצר לי עבודה שחורה מיותרת בכוונה. כן, לתת אזהרה זה בלבול מוח). אנחנו לא חיים בפורום, עברו פחות משעתיים בין ההודעה הראשונה להקפצה שלך. בעתיד אני ממליצה שתפנה לאחד המודרים אם אתה חושב שהמקרה שלך חריג כלכך שחוקי הפורום לא חלים עלייך.

מכיוון שקראת את החוקים, אתה יודע בוודאי גם שעלייך להכניס תקציב לכותרת. אנא עשה זאת.

לצערי אני נאלצת לתת לך אזהרה ראשונה על הקפצה. בשלישית תורחק/ תושתק על פי החלטת אחראי הפורום הכללי.

פורסם
  • מחבר

אני אקבל את מה שאמרת, ערכתי את הכותרת ואני מתנצל.

עכשיו בנוגע לאשכול עצמו, היתכן שחוץ מלתת אזהרות ולהעניש תוכל גם להגיע לחלק שבו אתה עוזר לי ?

אני אשמח.

פורסם
  • מחבר

ולמרות האזהרה הוכחתם לי שאתם בורים, מעט עזרה בנושא לא כ"כ מסובך אי אפשר לקבל.

אבל היי, בואו נסתכל על חצי הכוס המלאה לפחות לא הגיבו לי משתמשי הספאם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים