עבור לתוכן

המלצות למחשב נייד עד 1000$ (קנייה בארה"ב פיזי)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני בקרוב נוסע לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד,

כרגע ראיתי 3 דגמים שמוצא חן בעייני:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371565&type=product&id=1218093379352

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371556&type=product&id=1218093379440

רציתי לדעת מה עדיף, מבחינת מפרט, ולאיזה מחשב יש את היחס תמורה-מחיר הכי טוב.

השימושים הם בעיקר לצורכי עבודה כלומר אינטרנט/אופיס/תיכנות(בניית אתרים) שימוש קל מאוד ובסיסי ב Photoshop.

אולי בבית גם למשחקים (אם יהיה אפשר)

המחשב ישמש גם בשביל פגישות עסקים מחוץ לבית, לכן זמן סוללה דיי חשוב..

במחשב הראשון רשום 7 שעות זמן סוללה.. האם זה באמת נכון?

עוד דבר שרציתי לדעת הוא איך הכרטיס מסך המובנה Intel 4500MHD

האם הוא מספיק ואיזה משחקים אפשר להריץ עליו?

תודה מראש לעוזרים. :)

פורסם

לא הייתי ממליצה על אף אחד מהדגמים שציינת בתקציב כזה.

המחשב שמציין 7 שעות חיי סוללה (במציאות זה יהיה כנראה פחות אבל לא בדקתי) כולל סוללת 12 תאים והמשקל הכולל שלו יהיה גבוה (בנוסף לסרבול של סוללה כלכך מורחבת). אני ממליצה לך להתמקד במחשבים ניידים יותר עם סוללות טובות יותר.

האם חשובה לך אחריות בארץ?

אילו משחקים אתה מקווה להריץ?

פורסם
  • מחבר

אין לי משחקים ספציפים.. בכללי לדעת מה החוזק של הכרטיס מסך..

המחשבים הללו שוקלים 3 קילו..

ולא מפריע לי 3 קילו.. אני מעדיף מחשב חזק ומהיר.. עיקר השימוש של המחשב יהיה ביתי ולפעמים אולי מחוץ לבית,

לפגישות עסקים שלי אני מתכוון לקנות בנוסף מחשב נטבוק או מחשב נייד עם מסך 10-13"

על איזה דגמים היית ממליצה אם לא אלה?

תודה מראש..

פורסם

אין לי משחקים ספציפים.. בכללי לדעת מה החוזק של הכרטיס מסך..

חוזק זה יחסי למה שאתה רוצה לעשות עם המחשב. כאן מדובר בכרטיס מסך בסיסי.

המחשבים הללו שוקלים 3 קילו..

3 ק"ג זה המון. אם אתה מתכנן להסתובב עם המחשב הזה אז אתה תסבול מזה כמעט בוודאות. אם באמת ההעברה היא מהבית לאוטו מדי פעם אז זה באמת לא נורא.

ולא מפריע לי 3 קילו.. אני מעדיף מחשב חזק ומהיר.. עיקר השימוש של המחשב יהיה ביתי ולפעמים אולי מחוץ לבית,

לפגישות עסקים שלי אני מתכוון לקנות בנוסף מחשב נטבוק או מחשב נייד עם מסך 10-13"

אני לא ממש רואה את ההגיון בלקנות גם נייד של 12.1"-13.3" וגם נייד של 15.4". אם אתה קונה נטבוק זה משהו אחד אבל נייד של -12.1-13.3" יהיה חזק ומהיר מספיק מכל בחינה לענות על הדרישות שלך, הגודל הקטן יותר של המסך לא מתרגם לירידה בביצועים במקרה הזה. הדבר היחיד שמוגבל במחשבים כאלו מבחינת ביצועים הוא חוזק כרטיס המסך וממילא אתה לא מתכנן קנייה של נייד גיימינג.

אפשר לרכוש נייד אחד ב-13.3-12.1" ולחבר אותו לתחנת עגינה או מסך חיצוני בבית (או לחילופין לקנות נייח ונייד כמובן).

אם אתה בכל זאת רוצה מחשב של 15.4" תסתכל על ה-T500 של לנובו בו תוכל לקבל כרטיס מסך היברידי שיכול להתאים לשימושים שלך אם חשובים לך חיי סוללה וכרטיס מסך חזק או על ה-E6500 של דל שיכול לתת אחריות בארץ בקלות רבה יותר. שניהם מחשבים איכותיים הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני בחרתי במסכים 15.4-16" מכיוון שנראה לי שמסכים פחות מ 15" קטנים מדי וזה רק יגרום לאמץ את העיניים..

לכן בחרתי בגודל מסך כזה,

אני הבנתי ש LENOVO ו DELL עושים בעיות עם אחריות עם מחשבים שמביאים מחו"ל

ובחרתי במחשבי טושיבה מכיוון שהבנתי שהיבואן של טושיבה נותן אחריות בלי בעיה..

את מכירה אולי חנויות טובות בארה"ב (עדיפות בניו יורק) שאפשר לקנות שם מחשבים ניידים?

וד"א המחשב הנייד יהיה בנוסף למחשב נייח שכבר יש בבית..

פורסם

"אימוץ" העיניים הוא פונקציה של הרזולוציה+ גודל המסך, לא של גודל המסך בפני עצמו. אני לא אתווכח איתך, זו בחירה שלך כמובן, אבל אלא אם כן אתה סובל מבעיות ראיה ספציפיות לא סביר שתהיה לך בעיה או שתרגיש שאתה מתאמץ לקרוא. בהתאם, אני לא הייתי קונה מחשב 15.4" עם רזולוציה של WXGA, זה נראה לי ענק ו"בזבוז" של נדלן.

לגבי אחריות, אתה מוזמן לקרוא את הסטיקי בנושא. לרוב היצרנים יש מחשבים עליהם יש אחריות בארץ ויש כאלה עליהם אין. זה משתנה מדגם לדגם וגם אצל טושיבה אני ממליצה לך לברר פרטנית לגבי הדגמים בהם אתה מעוניין.

אני לא נתקלתי בחנויות מומלצות לרכישת ניידים במנהטן (בשאר ניו יורק לא חיפשתי ולכן אני לא יכולה להמליץ). המחירים בדר"כ גבוהים בהשוואה לקניה אונליין (אלא אם כן אתה מגיע לרכוש דגם ספציפי ברשת עם תמחור אחיד פחות או יותר כמו Best Buy). אני ממליצה לרכוש אונליין במידת האפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים