עבור לתוכן

שימושים+תקציב

Featured Replies

פורסם

טוב חברים אני מחפש לקנות מחשב חזק במיוחד לטכנולגיה של היום עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד וכרגע אני רוצה להביא מחשב שולחני כמו שצריך

אני מחפש מחשב חזק שיוכל להחזיק הרבה תוכנות פתוחות , אתרי איטרנט , חומרות למיניהם , מוזיקה וכו'

שיהיה בעל נתונים חזקים , חשוב הרבה מקום הראד דיסק (לפחות 500) , וזכרון DDR חשוב לי שיהיה DDRIII

אני לא הכי מבין בתחום ובגלל זה אני נותן פה סכום שאני רוצה (הסכום כולל מסך 22 אינץ' LCD)

אני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא משהו כזה ולהפנות אותי למקומות הנכונים תודה מראש

הסכום הכולל אחרי מסך הוא 4,200 חריגה מקסימאלית 4,600

פורסם

תוכן נמחק

פורסם
  • מחבר

ואללה נראה לי מפרט ממש טוב , תודה רבה על העזרה עזרת לי המון רק מה שהיה חסר לי פה זה כרטיס מסך , ולא צריך מערכת קירור או משהו כזה ?

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

ללוח הזה אין כרטיס מובנה

פורסם

פותח הדיון כדי שנוכל לעזור לך ולא ינעלו את הדיון, שנה את הכותרת- הוסף לה שימושים+תקציב וענה על השאלות שעידן שם-

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

פורסם
  • מחבר

אני אענה על כל השאלות :

1.התקציב הוא 4200 עד 4500 שקל , לא למזומן אלא לאשראי ואני לא מוריד עמלות של אשראי או על התשלומים אז זה בסדר

2.המטרה היא הכל מכהל כמו שאומרים אני במקור מתכנת PHP , מתעסק עם פלאש ופוטושופ ברמה בינונית , גלישה מורבה באינטרנט וכמו שאמרתי הרבה תכנים פועלים בוא זמנית כך שאני צריך מעבד חזק יחסית,אני חייב שיהיה כרטיס מסך איכותי לא חייב שיהיה יותר מדי יקר אבל אני חייב כרטיס מסך. אני עושה שימוש גם בצפייה בסרטים כמו שאמרתי הכל מהכל.

3.חשוב לי שיהיה HD , כמו שאמרתי אני רוצה מסך LCD שלא יהיה פחות מ 22 אינץ' , מקלדת ועכבר כן גם שיהיו לא חייבים להיות ברמה גבוהה מאוד

4.לא חובה שיהיה כרטיס קול איכותי אני מסתפק במשהו רגיל , לא צריך כונן דיסקטים , אני צריך שיהיה DVD וצורב DVD גם לא חשוב הכי באיזה מהירות.

5.יש לי הרבה העדפות חח אבל התקציב לא נותן לי יותר מדי חופש אני רציתי ללכת על המעבד הכי חזק בעולם כיום (לפי מה שאמרו לי) ה I7 של אינטל

6.בנוגע למערכת הקירור הייתי רוצה שתיהיה מערכת קירור או משהו שלא יגרום למחשב להתחמם יותר מדי לטווח הארוך , אין שום בעיה אם המחשב לא יהיה שקט במיוחד הוא יכול לעשות רעש קטן לא יפריע.

7.לא צריך מערכת הפעלה חוקית ולא צריך התקנה במעבדה

8.מיוחדים מבחנתי זה העדפות שאני ממש רוצה שיהיו זה : מעל 4GB RAM , שיהיה לי מינימום חצי טרה הארד דיסק איכותי ושתיהיה לי יציאה לטלוויזיה עם איכות HD

9.שטח חשוב אבל לא ברמה מוגזמת אין בעיה שיהיה קצת רעש מהמחשב לא קריטי

10.אני לא הכי מבין בתחום המיחשוב ובגלל זה אני אצטרך לשאול מה הכוונה ב OC

11.משחקים לא רלוונטי אם יהיה שימוש במשחקים הם משחקים נורא בסיסיים שלא מצריכים שום חומרה חזקה

לסיכום: אני צריך מחשב חזק שיריץ לי הכל חלק בלי תקיעות שמיעת מוזיקה פתיחת המון דפי דפדפן במקביל , תוכנה או 2 פועלות , מסנג'ר וכו' אני רוצה שתיהיה לי איכות שמע בסיסית או בינונות לא צריך להתפרע יש אחלה רמקולים , אני רוצה כרטיס מסך עם יציאה לטלווזיה לטווח הארוך אולי נביא LCD ושיהיה אפשרות HD

בקיצור מחשב חזק שלא יעשה בעיות ושכמובן שיהיה אמין

שאלה: האם ניתן לשדרג בכל זמן נתון חלקים

תודה רבה לכל העוזרים ועל התגובות המהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים