פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אוליי תנסה לבטל את ה RPC או איך שקוראים לזה ידנית מהוינדווס? http://planet.nana.co.il/Sonic22/XP.htm בהצלחה
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר כן אבל שמעתי שזה לא סוגר את הוירוס סופית זה רק מונע ממנו להתחל את המערכת וגם משום מה כאשר הוא מופיע ואני מכבה אותו על ידי הפקודה כיבוי הוא מתכבה אבל האינטרנט והמחשב עובדים ממש לאט
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אם יש לך נורטון אנטיוירוס נסה לעדכן אותו מהאינטרנטאוליי זה לא ה BLASTוזה וירוס אחריצאו כמה בזמן האחרון..והנורטון מעדכן את ההסרה שלהם בד"כ..
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר מחקתי את הוירוס ועשיתי עידכון לנרוטון אבל הנורטון מצא לי וירוס אחר והעביר לי אותו לספריה של נורטון לספריית הבידודאו איך שזה נקרא והשם שלו נדמה לי משהו host.dllמה אני עושה אם זה
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אז הוא מצא וניקההעביר לבידודזה אומר שהוא לא במחשב חופשי יותרומה עכשיו?עדיין יש לך בעיות?
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר כן מחקתי אותו את הקובץ הזה והוא עשה לי בעיה כאשר שהוינדוס עולה לי הוא רושם לישהקובץ הזה חסר system32\hal.dll מה לעשות איך שאני לוחת אנטר הוא עושה ריסטנישתי לעשות וינדוס ריסטר הוא לא נותן לי הוא רושם שוב את הבעיה
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מממ..נראה לי וירוס אחר פגע לך בקובץ חשוב של הוינדווס...זה בעייתי קצתאיזה וינדווס זה?(אם וינדווס בכלל חח)
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר זה xp אנגלית וזה לא וירוס אחר זה נראה כמו שאריות של הוירוס הקודם כי נורטון לא גילה לי כלום עד שלו מחקתי את ה-blastואז הוא גילה וירוס בקובץ ההוא ומתי שעשיתי ctrl alt del ראיתי שהוא רץ בשורת המשימות בדיוק כמו ה-blast
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים בעקרון יש את זהhttp://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exeזה מסיר את כל הוירוס.לפני זה אמנם צריך להתקין את העדכון של מיקרוסופט אבל בטח כבר עשית את זה..
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר כן הורדתי את fix blast וניקתי את הוירוס אבל עדין יש לי משהו אחר אם host שאין לי מושג מזה
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים תפתח את הMSconfig תחת אפשרות ה RUN.ותראה מה עולה כשהמערכת מתאחלת-אולי משם תבוא הישועה.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים svchost.exeמורה על זה שהוירוס עדיין בפעולהלי אישית היה רק את החלק שזה קורס ולא היה לי את האתחול של המחשב שזה כבר שלב יותר מתקדם של הוירוסואני הסרתי את זה כמו שאמרתי מקודם..
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים svchost.exeמורה על זה שהוירוס עדיין בפעולהכמדומני שהתוכנה היא חלק ממערכת ההפעלה ולא ווירוס , עכשיו מי טוען שחסר לו DLL האם יש תוכנית שטוענת כך או שחלונות עצמה מודיע על זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.