עבור לתוכן

בקשה | המלצה על רדיו דיסק לאוטו

Featured Replies

פורסם

אנ'לא בטוח שזה קשור לפורום , אבל מכיוון שזה הפורום בין הטובים בארץ לאודיו , אני מניח שאני אוכל להיעזר בכם :D

בכל מקרה , בע''ה בעוד פחות מחודש יהיה לי רישיון (היה לי כבר טסט פנמי ככה שאני לא מפנטז כן ..) , והצלחתי לשכנע את אבא סוף סוף להחליף באוטו( מאזדה MPV 2000 ) לרדיו דיסק במקום הקסטות המיושנות שאף אחד לא משתמש .

בכל מקרה אני דורש כמה דברים בתקציב הזה : 500 ש''ח גג כולל התקנה .

1) יפעל .. חח

2) יקרא גם DATA כדי שאוכל לצרוב יותר מ 30 שירים על דיסק כן ..

אני כנראה קונה בחנות הזאת : http://www.radio-milano.co.il/aimage%20zooming%20galleries/c10378.php

זה ישר מוביל אותם לע''מ עם הרדיו דיסקים , מימין יש עוד חברות וכולי' ..

אם בחנות הזאת ,לפי דעתכם , אין רדיו דיסקים ברמה גבוה , אשמח להמלצה מחנויות/מוסכים אחרים ..

עריכה : תראו אנלא מחפש רדיו דיסק ברמה גבוה מידי, לא אנ'לא מתקין מערכת רמקולים ברכב , אני רק רוצה רדיו דיסק במקום הקסטות , המערכת סאונד שיש עכשיו בהחלט מספקת אותי מאוד .. לכן אנלא מחפש רדיו דיסק איכותי שאמור להתחבר למערכת איכותית , משהו פשוט אבל עם אחריות ועם הדרישות שלי , אז ...

פורסם

ב500 שקל זה לא משנה

קח את הרדיודיסק עם הכי הרבה זמן אחריות/חברה הכי טובה.

פורסם

אין מבחר גדול ב500 שח, אבל אני יכול להגיד לך שהדגמים הנמוכים של פיונייר וקלריון גרועים מבחינת איכות סאונד.

בטווח ה500 שקל מומלץ להסתכל על panasonic, kenwood, sony, jvc לכל החברות האלו יש מכשירים זולים עם איכות סאונד טובה.

פורסם

האתר שנתת הוא של היבואן רדיו-מילאנו, לא הבנתי מה זה קשור שלא לדבר שיש שם בקושי דגמים.

האמת שהתקציב די נמוך מה שמגביל אותך לרדיו דיסק הכי נמוך בקטגוריה. אלא אם כן תקנה יד שניה.

אם אתה גם רוצה להתקין מגבר ולהתקדם עם המערכת אז לא מומלץ לך לקנות רדיו דיסק כזה.

אם מספיק לך הרמקולים של הרכב ואתה לא מחפש ווליום גבוה מידי אז זה יספק אותך.

פורסם
  • מחבר

תראו אנלא מחפש רדיו דיסק ברמה גבוה מידי, לא אנ'לא מתקין מערכת רמקולים ברכב , אני רק רוצה רדיו דיסק במקום הקסטות , המערכת סאונד שיש עכשיו בהחלט מספקת אותי מאוד .. לכן אנלא מחפש רדיו דיסק איכותי שאמור להתחבר למערכת איכותית , משהו פשוט אבל עם אחריות ועם הדרישות שלו , אז ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים