פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים זה בגלל שמנגון ניקוי הרעשים המובנה במצלמה פועל. (אני חושב שהוא פועל מתחת למהירות תריס מסויימת/ISO מסויים)אפשר לבטל אותו ואז התמונה מייד מופיעה. את ניקוי הרעשים אפשר יהיה לעשות אח"כ במחשב עם פלאג/תוכנה מתאימה. (ככה אני עושה את זה)צריך לבדוק איפה מבטלים אותו.ואתה לא אמור להפעיל תמייצב אם אתה מצלם עם חצובה, ממה שקראתי זה גורם לרעידות בתמונה
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים האמת שזה מה שכולם אומרים, אבל זה נשמע לי קצת כמו בולשיט. לא ראיתי עד עכשיו השוואה שבדקה את זה בצורה רצינית.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים זה אכן המצב עם עדשות מיוצבות של ניקון ושל חברות צד ג'. ייתכן שהייצוב בגופים של פינטקס עובד בצורה שונה.הדרך היחידה לבדוק את זה היא להניח את המצלמה על חצובה, לתת חצי לחיצה ותוך כדי להסתכל בעינית. אם מדי מס' שניות יש רעידה/קפיצה של הפריים, אז רצוי יהיה שלא להפעיל את המייצב בחשיפות ארוכות.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים בקשר לרעש נדמה לי שזה באמת התיאור המדוייקמדובר על מעיין גירגור לא מוסבר (בערך כמו של חתול מיוחם..) ודיי חלש.נדמה לי ביטלתי את המצייב פעם כדי לבדוק אבל עדין לא הצלחתי להבין מה זה אגב זה גם בLIVE VIEWבכל אופן זה לא משפיע על המצלמה והיא עובדת מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.