עבור לתוכן

האם אוזניות יש אוזניות "כפתור" ששוות לאוזניות IN EAR?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שפתחתי שירשור למטה על האוזניות CX300 וכ"ו, אבל השאלה שלי, האם יש אוזניות כפתור שנשמעות אותו הדבר כמו האוזניות IN EAR? כי מצד אחד שמעתי אוזניות בסגנון הCX ואין ספק שזה נשמע צלול בגלל ההשתקה של הרעשים מסביב, אבל מהצד השני דווקא ההשתקה הזאת היא בעייתית לי.

יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת).

אני מיעד אותם לנגן I7 (ותודה לori14 ולכל השאר על העזרה בבחירת נגן)

תודה מראש על הסבלנות.

פורסם

יש לך אפשרות להזמין מחול?

כמה כסף יש לך לאוזניות?

אם יש לך אפשרות להזמין מחול ואתה לא רוצה משו יקר - Yuin PK3

בארץ אתה יכול לבדוק את ה AKG K319 (שאין עליהן ביקורות) או את הסנהייזר mx660 mx760 אבל מנסיון הן לא טובות כמו הYUIN

אם זה משתווה ל INEAR? האטימה נותנת לך דברים שלא תוכל להשיג ללא אטימה, הפרדה טובה יותר של הצלילים ובאס טיפה טוב יותר מכיוון שהאטימה יוצרת כמו מין תיבת תהודה.

אבל מההאזנה לPK3 באס לא חסר להם.

פורסם
  • מחבר

תודה. האמת שאני מעדיף לקנות בארץ

אני בדיוק מסתכל באתר של AKG לגבי הK315 שעולות +- כמו הMX 760 ועל הK317 שלא מצאתי אותם בZAP.

איך הם בהשוואה לMX760?

(מעניין איפה ניתן להשיג את הK317 בארץ - הם נראות נהדר).

פורסם

לא יצא לי לשמוע את הAKG, אבל זו חברה לא רעה,K319 הם האוזנייה שלא INEAR הכי טובה שלהם ואני מאמין שהיא טובה, חוצמזה שבארץ אין לך הרבה אפשרויות אחרות, למעשה יש רק אחת: MX760.

אז תבחר אחת מהן.

פורסם
  • מחבר

תשמע, דווקא את הK319 ניתן להשיג בארץ ואם אני משווה "נתונים יבשים" אז הK319 טובים יותר לא?

Frequency response 18−21.000 Hz ב760

למול

16-23 בK319

Sound pressure level (SPL) 114 dB (1 kHz, 1 Vrms) ב760 למול 128DB בK319.

+- אותו המחיר.

פורסם

לנתונים יבשים אין שום משמעות באוזניות, הדבר היחיד שצריך לעניין בנתונים הוא ההתנגדות שצריכה להיות 32 ומטה.

יש למשל לסנהייזר אוזניות שנקראות MX90 אם אני לא טועה, שהם כנראה האוזניות כפתור הכי טובות שלהם אבל ההתנגדות היא 64 אוהם ולכן הם ישמעו חרא ללא מגבר.

קיצר שני ההמלצות שהבאתי לך צריכות להיות טובות, אם אתה רוצה ללכת על בטוח לך על הסנהייזר שאותם שמעתי ואני יכול להגיד לך שהם לא רעות.

פורסם
  • מחבר

תראה, אמרו לי שלא שווה לקנות אוזניות אחרות (האמת חוץ מהPK3),

למרות שממש נדלקתי על המראה של הK319,

האם אני ארגיש שיפור משמעותי מהאוזניות הרגילות שמגיעות על הI7 עם אוזניות כמו הK319?

פורסם

תראה סאונד זה דבר סוביקטיבי, יכול להיות שתאהב את הסאונד של האוזניות שמגיעות עם הI7 יותר מאוזניות אחרות, סאונד זה לא דבר מדוייק, אי אפשר למדוד אותו ולהגיד בצורה אבסולטית שמשהו ספציפי טוב יותר.

הPK3 וMX760 הם די באותה רמה פשוט אופי הסאונד שלהם קצת שונה, לMX760 יותר באס למשל.

את הK319 אני לא מכיר, הזכרתי אותם רק כי הם הדגם הגבוה ביותר של חברה טובה והם זמינות בארץ.

קבל קודם את הנגן שלך, תבדוק את האוזניות שמגיעות איתו, אם אתה אוהב אותן תשאר איתן, אם לא, תחליף.

סתכל גם פה, סקירה קצרה K319

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http://greenteagt.blogspot.com/2009/02/akg-k319.html&sl=auto&tl=en&history_state0=

וגם פה

http://www.head-fi.org/forums/f103/akg-k-319-impressions-412449/

נראה שמאוד משבחים אותם, אם אהבת אותם תלך עליהם.

פורסם
  • מחבר

כיף להתייעץ איתך :xyxthumbs:

תודה

אני מוסיף: חבל שאין ביקורת שמשווה אחד מול אחד מול אחד. זה היה מעניין. (או לפחות את הMX למול הK319)[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 16:56:19

טוב החלטתי.

היות ואני כן מעוניין בבאס (אופי המוזיקה הוא האוס בעיקר) וזו הבעייה של אוזניות "כפתור" אני אלך על הMX760, כי לטענתך יש להם יותר באס.

פורסם

אני יודע שפתחתי שירשור למטה על האוזניות CX300 וכ"ו, אבל השאלה שלי, האם יש אוזניות כפתור שנשמעות אותו הדבר כמו האוזניות IN EAR? כי מצד אחד שמעתי אוזניות בסגנון הCX ואין ספק שזה נשמע צלול בגלל ההשתקה של הרעשים מסביב, אבל מהצד השני דווקא ההשתקה הזאת היא בעייתית לי.

יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת).

אני מיעד אותם לנגן I7 (ותודה לori14 ולכל השאר על העזרה בבחירת נגן)

תודה מראש על הסבלנות.

אין אוזניות כפתור איכותיות כמו אין איר, ולא תמצא גם אוזניות כפתור במחירים גבוהים כי גם היצרנים לא מתיימרים לייצר כאלה אזניות. הסוג הזה של אוזניות מיועד בעיקר לאוזניות זולות שבאות חינם יחד עם נגנים, ולכאלה שרוצים להוציא כמה שפחות כסף על האוזניות שלהן.

תזכור תמיד שהאטימה של אוזניות אין איר עובדת לשני הכיוונים, כלומר לא רק שהיא מונעת מרעש להכנס לאוזן וככה להפריע למה שאתה שומע, היא גם מונעת מהמוזיקה עצמה "לברוח" החוצה. תעשה השוואה בין שני הסוגים ותראה שגם אם תשב בחדר שקט בלי רעש, עדיין באוזניות הכפתור אתה תשמע את הסאונד בצורה הרבה פחות מפורטת והרבה צלילים פשוט ילכו לאיבוד.

פורסם
  • מחבר

אני יודע.

אבל 2 דברים בעייתים לי באוזניות in ear האחד שזה מרגיש לי כאילו זה מנגן בתוך הראש. שמצד אחד זה נחמד אבל מצד שני תוך כמה דקות אני חוטף כאב ראש (מוזיקת האוס בתוך הראש זה נחמד לכמה דקות).

ודבר שני, אין לי את הפרבילגיה להשתיק את הסביבה. ז"א או שאני שומע מוזיקה בעבודה, או שאני ישמע מוזיקה בבית.

בעבודה אני רוצה לדעת אם קוראים לי, ובבית - אם אשתי או הילדה שלי קוראות לי. :nixweiss:

אני מנסה למקסם את האיכות, עד כמה שניתן בלי לחטוף כאב ראש או להיות מנותק מהסביבה.

פורסם

אני יודע.

אבל 2 דברים בעייתים לי באוזניות in ear האחד שזה מרגיש לי כאילו זה מנגן בתוך הראש. שמצד אחד זה נחמד אבל מצד שני תוך כמה דקות אני חוטף כאב ראש (מוזיקת האוס בתוך הראש זה נחמד לכמה דקות).

ודבר שני, אין לי את הפרבילגיה להשתיק את הסביבה. ז"א או שאני שומע מוזיקה בעבודה, או שאני ישמע מוזיקה בבית.

בעבודה אני רוצה לדעת אם קוראים לי, ובבית - אם אשתי או הילדה שלי קוראות לי. :nixweiss:

אני מנסה למקסם את האיכות, עד כמה שניתן בלי לחטוף כאב ראש או להיות מנותק מהסביבה.

תראה לגבי הנוחות, אם שומעים בוליום סביר זה לא אמור להפריע (באין איר דרוש וליום הרבה פחות חזק מרגילות), למרות שגם לי אחרי שעה זה קצת מעיק.

אם הבעיה זה שאתה לא יכול להשתיק את הסביבה - אז למה דווקא אוזניות כפתור??? לא חסרות אוזניות מסוג אחר. כל אוזניות קשת פתוחות יתנו לך אחל'ה סאונד בלי להתנתק מהסביבה. אם אתה חייב משהו קומפקטי אז כנראה אין מנוס מכפתור, אבל תהיה מודע לזה שזו פשרה רצינית באיכות הסאונד.

פורסם

כאחד שמשתמש קבוע ב-AKG K324P ומאד מחזיק מהם -

הצליל של אוזניות כמו EP880 של קרייטיב ושאר אוזניות כפתור הרבה יותר "פתוח"

וזה פשוט כמו שתגיד שמתוק יותר טעים ממלוח.

אחרי שימוש איטנסיבי ב-AKG הצליל "הסגור" ובאס "הדוק" קצת "נמאס" לי,

ואחרי הקשבה של כמה שעות לאוזניות כפתור איכותיות (יחסית), אני שוקל לקנות גם כאלה.

ולכן, קשה להגיד חד משמעתי שאוזניות IE יותר "טובות",

כי להם יש החסרונות שלהם (מלבד החסרונות שאופיניים לך)

פורסם
  • מחבר

ומתוך סקרנות, איזה אוזניות אתה חושב לרכוש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים