עבור לתוכן

מחפש נייד ללימודים 5-6 אלף

Featured Replies

פורסם

יש לי 3 שנים ככה ללמוד לתואר ראשון, אני צריך מחשב עם סוללה חזקה של 10-8 שעות.

שיהיה קל, אין צורך בצורב. לא משחקים ולא כלום רק וורד אינטרנט אימיילים וכו'

הרעיון הוא מחשב עסקי עם חיי סוללה ארוכים. וגודל מסך של 13-14

כרגע הכיוון הוא ללכת על ACER TIME LINE 3810T עם המעבד SU9400.

אבל הבנתי שהסוללה ממש לא תהייה 8 שעות ותוך פחות מחצי שנה אני יאלץ לתזז עם המטען

השאלה אם יש משהו בתקציב הזה 5-6K שיכול לתת יותר סוללה עם מפרט דומה.

מצידי מעבד יותר חלש ושיהיה יותר כבד אני פשוט רוצה סוללה ל10 שעות. וחוץ מסוני שעולה ימבה

לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. האם יש מצב להשיג 9 תאים לאייסר הזה או למצוא דרך כלשהי

שהסוללה שלו תחזיק יותר? חשבתי להחליף לו לדיסק קשיח SSD והשדרוג לWIN7 יעזור, אבל קראתי

שה SSD למעשה גורם למעבד יותר להתאמץ ולכן יוצא שהוא מבזבז יותר סוללה או פחות או יותר

כמו ההארדיסק הרגיל. האם יש הארדיסקים SSD או רגילים, כלשהם שצורכים פחות סוללה (כלומר מיוחדים

לניידים ולא רק בגודל). ובאותו נושא, האם יש זכרונות חסכוניים. בקיצור אתם מבינים את הכיוון אני צריך

כמה שיותר סוללה עם ביצועים סבירים. אבל לא ברמה של ATOM כי זה יותר גרוע מCELERON.

פורסם

קודם כל, אנא הכנס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

בשביל 10 שעות עבודה והדרישות האחרות שלך תאלץ לרכוש סוללה מורחבת. משהו כמו ה-T400 של לנובו יכול לתת קרוב לעשר שעות עבודה עם סוללה מורחבת. לא נתקלתי בסוללה מורחבת ל-3810T אבל אין בעיה לברר את זה מול אייסר. שחיקה של הסוללה תהיה כמובן בכל נייד.

ישנם ניידי 12.1" טובים שיתנו חיי סוללה כאלו עם סוללה מורחבת אבל כאן מדובר על משהו שחורג לא מעט מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. הכנסתי תקציב (פשוט אני רגיל לכתוב קיצורים) 5-6K כלומר 5-6 אלף.

לגבי סוללה מורחבת ביררתי ואין כרגע. נראה שאין אופציה אחרת אלא אם עולים לסכומים של 10K

פורסם

אין שום בעיה עם הקיצור, הבעיה היא שלא הכנסת תקציב לכותרת. אנא עשה זאת.

כן יש אופציות אחרות, למשל זו שציינתי. המחשב עצמו יעלה כ-6000 ש"ח אך כמובן שהסוללה המורחבת תוסיף חריגה לא קטנה. עם זאת, אתה חייב לקחת בחשבון ש-10 שעות זה זמן חריג במונחי סוללות. אם יש לך דרך לרכוש בארה"ב אתה יכול למצוא כמה אופציות מעניינות בהרבה יותר זול.

פורסם
  • מחבר

יש לי דרך לרכוש בארצות הברית\קנדה

יכולים להביא לי משם מחשב בטווח של חודשיים (דודה שבאה לבקר מידי פעם).

הקטע שאני צריך אותו פחות או יותר לתחילת הסמסטר. הלינובו שהצעת הוא 12.1

אני צריך לפחות 13.3 אם לא יותר. נראה שבאמת האייסר זה האופציה הטובה ביותר.

אולי עד אז ייצאו SSD שייחסכו יותר בסוללה.

פורסם

הלנובו שהצעתי הוא 14.1".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים