עבור לתוכן

שאלה לגבי טמפרטורת מעבד...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. בזמן האחרון המעבד והמארז מתחממים לי קצת יותר מהרגיל בקיץ.

טמפרטורת מעבד: 40-42 במנוחה, במאמץ המקסימום שהגעתי הוא 50 מעלות.

טמפרטורת מארז או יותר נכון system zone: 39-42 במנוחה, 44-47 במאמץ.

יש לי מעבד 2.4B עם מאוורר של אינטל שקיבלתי כמובן עם המעבד לא החלפתי כלום. יש לי עוד מאוורר בגב המארז שמוציא אוויר ומשום מה שהוספתי עוד מאוורר שיכניס אוויר הטמפרטורות עלו.

מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי, יש סיבה לחשוש ?

בתודה מראש, דודי.

פורסם

מקסימום מאמץ 50 נראה אופטימי מדי

פורסם
  • מחבר

וטמפרטורה במנוחה? זה סביר? דרך אגב אני בלי מזגן בחדר כשהמעלות ככה עולות.

פורסם

הטמפרטורות שציינת הן נורמליות וממוצעות לגמרי למעבדי Intel, גם אצלי אלו הטמפרטורות(יש לי 1.6 וייליאמט). אין פה שום מקום לדאגה, אבל אפשר לשפר את הטמפרטורות. איפה נמצא המאוורר שהוספת שמכניס אוויר?הוא ג'נרי? מהו סידור הכבלים במארז שלך?איזה כוננים יש לך?הם צמודים?איזה מארז?איזה ספק?איזה כרטיס מסך? בקיצור, תן פירוט על כל המערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי נלך צעד צעד:

המאוורר שכרגע יש לי הוא מה שקיבלתי כשקניתי את המחשב, המאוורר הזה ממוקם בגב המארז אבל מבין שתי המקומות למאווררים בגב המארז, הוא נמצא למטה יותר, קרוב יותר לכרטיס מסך. כשהוספתי עוד מאוורר, הרכבתי למעלה יותר מאוורר שיוציא אוויר, ומתחתיו מאורר שיכניס אוויר אבל זה לא עזר וזה העלה לי את הטמפרטורות.

המאוורר אכן ג'נרי וגם מה שרציתי להוסיף הוא מאוורר ג'נרי שפירקתי מהספק הג'נרי שהיה לי.

בסידור הכבלים לא השקעתי במיוחד יש שם בלאגן רציני ואני לא יודע איך לסדר ואיפה לדחוף אותם שלא יפריעו לכל מיני חלקים במארז.

יש לי הארד דיסק אחד 60 ג'יגה של seagate, צורב, סידירום של אסוס 52, הכוננים לא צמודים יש מספיק רווח של כונן אחד ביניהם כמובן.

איזה מארז אני לא יודע איזה מארז יש לי אבל ככל הנראה הוא רגיל כזה לא משהו מיוחד כי לא לקחתי מארז והשקעתי פשוט מארז די רגיל אבל מארז גדול כזה מותאם לפנטיום 4 כנראה...

ספק hec300 ART שקניתי לפני חודש וחצי בסה"כ. כרטיס מסך - RADEON 9500 NON-PRO.

תודה על העזרה.

פורסם

בעיקרון המאוורר שמוציא אוויר צריך להיות למעלה, מכיוון שאוויר חם עולה תמיד למעלה. תקרא פה כדי לדעת איך לקרר נכון את המארז ואיך לסדר כבלים(ממש לא מומלץ מה שיש לך במארז עם הכבלים, חשוב לסדר אותם, תקרא במדריך איך):

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool

יש עוד שיטה בקשר לכבלים:

כבלים מעוגלים. או שאתה קונה(לא יקרים), או שאתה יכול להכין(מה שחוסך כסף) לפי המדריך פה:

http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=round

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה על המידע.

אבל גם ככה הטמפרטורות סבירות ואין ממה לחשוש?

פורסם

נורמליות לגמרי והמעבד היקר שלך רחוק מלהישרף,אין לך מה לדאוג ;)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחח להישרף אני לא חושב שהוא יישרף אבל בחום כזה פחדתי שהוא יישחק ויתיישן מהר מהרגיל :-\

אבל בסדר תודה בכל זאת :)

פורסם

תגיד איזה לוח יש לך? כי אם יש לך של giga-lamers אז לא פלא למה הוא מתחמם כל כך כמו שלי =\

פורסם
  • מחבר

לוח של אינטל בעעע .

אבל את הטמפרטורה של הלוח אין לי איך לדעת.

פורסם

תגיד איזה לוח יש לך? כי אם יש לך של giga-lamers אז לא פלא למה הוא מתחמם כל כך כמו שלי =\

התכוונת לgigabyte?

לי יש ואני לא עובר 45 מעלות במאמץ..

יש בעיות חום בלוחות שלהם או למה התכוונת?

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את הטמפרטורה של הלוח???

פורסם

בביוס, או בתוכנות כמו MBM5 , speedfan וכו.. (ניתנים להורדה באתר)

פורסם

התכוונת לgigabyte?

לי יש ואני לא עובר 45 מעלות במאמץ..

יש בעיות חום בלוחות שלהם או למה התכוונת?

יש להם בעיית התחממות אחי אני עם שלי מגיע בכיף ל48 במאמץ גבוהה לצערי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים