פורסם 2009 ביולי 3116 שנים היימבקש חות דעת על נייד הבא:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=26133Dell Studio 1555 DL1555-AT86BK Black Intel P8600 2.4Ghz 4GB ATI 4570 320GB 7 FullHD Led 15.6 Vista Premiumעל פניו נראה ממש טוב, מפרט מעולה, מחיר סבבה, 3 שנים אחריות - וכזה זול?אולי פיספסתי משהו?תודה
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר שימושים רגילים (אינטרנט, סרטים ב-HD)פלוס MATLAB ומשחקים עם דרישות בינוניות
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים המחשב יעמוד בדרישות. כדאי לקחת בחשבון שמדובר ברזולוציה מאד גבוהה שלא מתאימה לכל אחד (לדעתי לדוגמא הרזולוציה הזו גבוהה מידי בשביל מחשב בגודל כזה), במקומך הייתי מתרשמת מדבר כזה לפני הקניה.לא הייתי אומרת שמדובר במחשב זול במיוחד בשביל קטגוריית 15.6" צרכנית. הרזולוציה הגבוהה והאחריות הארוכה אמנם מוסיפות למחיר אבל אתה משלם כאן גם על מספר שידרוגים כמו זכרון נוסף, נפח הארד דיסק ומערכת הפעלה. המחשב זמין במחירים נמוכים יותר ללא האלמנטים הללו אם זה משהו שמעניין אותך. אם רזולוציה כזו אינה משהו שאתה רוצה באופן ספציפי, הייתי מסתכלת גם על מחשבים אחרים. בסביבות 6000 ש"ח אפשר למצוא מחשבים ניידים יותר, איכותיים יותר או נוחים יותר (או לחילופין אפשר לרדת הרבה במחיר). הכל תלוי בסדרי העדיפויות שלך. אם רזולוציה כזו היא משהו שאתה מחפש, אתה מוגבל למחשבים מגודל כזה והלאה וה-1555 אינו בחירה רעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.