עבור לתוכן

שאלה לגבי הסדרה החדשה של הכרטיסים

Featured Replies

פורסם

סתם שאלה...

קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי )

עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה

כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם?

בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון

עריכה:

שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד

פורסם

מה שבטוח - לא יורידו את הסדרה הנוכחית מהמדפים. אם לא שמת לב, עדיין אפשר למצוא די ויותר כרטיסים מסדרה 8 של NVIDIA (לדוגמה זה שלך) ו3 של ATI, כאשר ניתן למצוא גם נציגים של חברות ישנות יותר.

לגבי התמחור - הכל תלוי במחירים של הכרטיסים החדשים ובמכירות שלהם. אם הכרטיסים החדשים יתומחרו בצורה אטרקטיבית מספיק כדי למשוך קונים, סביר להניח שהכרטיסים הישנים יזכו להוזלה משמעותית תוך חודשיים - שלוש.

פורסם
  • מחבר

מה שבטוח - לא יורידו את הסדרה הנוכחית מהמדפים. אם לא שמת לב, עדיין אפשר למצוא די ויותר כרטיסים מסדרה 8 של NVIDIA (לדוגמה זה שלך) ו3 של ATI, כאשר ניתן למצוא גם נציגים של חברות ישנות יותר.

לגבי התמחור - הכל תלוי במחירים של הכרטיסים החדשים ובמכירות שלהם. אם הכרטיסים החדשים יתומחרו בצורה אטרקטיבית מספיק כדי למשוך קונים, סביר להניח שהכרטיסים הישנים יזכו להוזלה משמעותית תוך חודשיים - שלוש.

עדיין מוכרים את הכרטיס שלי? :o

חשבתי הפסיקו לייצא ולמכור אותו בכלל xD

אני מאוד מקווה שהתמכור יהיה טוב מאוד ואני מאמין שתהיה מלחמה בין NVIDIA לבין ATI ( אני מאמין ש- ATI תוציא כרטיסים יותר טובים במחירים יותר הגיוניים )

פורסם
  • מחבר

אתה מתפלא? אז מה תגיד על זה?

http://skypc.co.il/pl_products~8~0~757.htm

וואווו.... חשבתי שזה נעלם מהחנויות מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בכל מקרה אם עכשיו GTX260 עולה בין 800-900 שקל כמה הוא יהיה בערך אם באמת וייקרה שיהיה תמכור טוב לאחר חודשיים-שלושה? ואם בכלל יהיה שווה לקנות כזה כרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים