עבור לתוכן

קובץ שלא ניתן למחוק!

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת חלונות profeshonal xp צפיתי בסרט דרך תוכנה bplay ועשיתי איזה שהיא פעולה לא ברורה :הפעלתי את הsubtitle ואחר כך עשיתי פעולת save הקובץ נשמר,אך מאז לא ניתן למחוק את הקובץ (שבשם שלו מופיע גם ShareReactor אולי זה קשור) .בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הסרט או למחוק המחשב פשוט קורס הוא ניהיה ממש ממש איטי ולבסוף נתקע והוא בנוסף גם רושם לי הודעה שמישהו משתמש בקובץ. ניסיתי את כל הפעולות שאני שאני מכיר לנסות למחורק את הקובץ לדוג" :הפעלתי את המחשב מחדש בלי להתחבר לאנטרנט ,מחקתי את כל תוכנות שיתוף הקבצים, ניסיתי למחוק לאחר שהפעלתי את המחשב במצב של safe mode , סגרתי את כל התוכנות שפועלות אם הפעלת המחשב,בדקתי אנטי וירוס ואין לי וירוס. בקיצור אני לא יודע מה לעשות המחשב פשוט קורס לי איך שאני מצביע על הקובץ .מה אני יכול לעשות? ואולי יש תוכנות למחיקה שאני יכול להעזר בהם

פורסם

יש לי שיטה שבדרך כלל עובדת...ליד הקובץ של הסרט תיצור txt file סתם txt file בלי שום דבר בפנים,סמן את ה txt file הזה לחץ על CTRL ולחץ על הסרט,עכשיו לחץ על DEL ותראה אם הוא זורק את שניהם לפח,אם לא תנסה את אותו הדבר ב safe mode,כמה נסיונות וזה יצליח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים