עבור לתוכן

מחפש נייד {מעדיף HP} בסביבות 6,000 ש"ח למטרת עבודה ומשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעדיף שהמחשב יהיה למשחקים חדשים שיוכל להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות שאפשר, שיהיה בעל נתונים גבוהים ועם משקל נוח.

הנתונים הכי חשובים לי,הבנתי שמחשבים ברמה כזאת מתחילים מ 7,000 ש"ח לפחות.

אני בנתונים של ניידים טיפה חות מתמצה מנייחים ולכן רציתי לשאול איזה מפרטים כדאי שיהיו לו,מה ההבדך למשל בין המעבדים פי וטי,כי ראיתי שחלק באים ככה וחלקם אחרת.

בנוסף איזה כרטיס מסך מומלץ ומה ההבדל בין החלקים,על מנת לקבל תמונת מצב וידע כמה שיותר נרחב בנושא.

תודה.

פורסם

למידע כללי על חלקים ורכיבים, פנה לסטיקי. לענייננו, התקציב שלך הוא 6000 ש"ח או 7000 ש"ח?

פורסם
  • מחבר

בוא נאמר על 6,000 ש"ח, ניראה מה אפשר להשיג בזה אבל באותה הזדמנות אני רוצה להבין מה ההבדל של החלקים ומה עדיף.

אם תיקרא את השאלה שלי טוב תידע, המחיר הוא 6,000 ש"ח אבל שמעתי שיש ביותר כמו שכתבתי אז רציתי לשאול אם זה נכון

פורסם

דווקא קראתי בעיון את ההצהרה שלך (לא שאלת דבר במשפט המדובר למעשה), הסתירה בין ההצהרה הזו לתקציב שלך הובילה אותי לחשוב שאולי מדובר בטעות.

לשאלתך הנוכחית - כן. לשאלה שלמיטב הבנתי התכוונת לשאול - ניתן למצוא בעיקר מחשבים עם כרטיסי Mid-Range בתקציב שלך. מחשבי גיימינג כבדים יגררו ברוב המקרים קפיצה ברף המחיר.

מה זה "משקל נוח" לדעתך? מחשבים למשחקים נוטים למשקלים גבוהים מהממוצע וכמעט ולא מגיעים בגדלים של פחות מ-15.4".

פורסם
  • מחבר

לא הייתה שום סתירה כתוב בכותרת את התקציב.

הכוונה לשאלה שלי הייתה,שאני שמעתי שמחשבים ברמה כזאת מתחילים רק מ 7,000 ש"ח.

השאלה למה אתה מתכוון שאתה אומר קפיצה במחיר,ולגבי המשקל אם זה ישקול נגיד 2-3 ק"ג לא ניראה לי שיהיה נורא לא חייב 1 ק"ג, וכניראה שזה לא יהיה.

ואיזה סוג של כרטיסים אלה שאמרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים