פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים תכבה את המחשב , תוציא את הבטריה מהלוח ותמתין חצי שעה (סבלנות)תחזיר לאחר מכן , תכניס את הHD (לא משנה איזה)ותדליקבזמן הזה שאתה ממנתין תכניס את הHD "הפגום" במחשב השני בslave , תנסה לגבות את כול מה שאתה באמת צריך(במידע ומערכת השניה תעלה אותו).
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר OK מקסימום אני יחליף בורד יש לי פה עוד אחד כי אין שום סיבה שזה לא יעבוד,ואני מנוסה בדברים האלה.תודה על עזרתך.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים להחליף את הBOARD , למה ? הבעיה לא בלוח (לא כרגע לפחות)הבטריה זה לאפס את הביוס...כי כנראה שהביוס התחרפן לאחר שהחלפת דיסק מה שמאוד נדיר.בכול מקרא הMBR של הHD הוא כנאה הבעיה (99%) לכן תגבה במערכת השניה ונעזור לך לבצע FDISKהאיפוס של הביוס זה לכול מקרה ש...
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים או קיי . היו לי בעיות כאלו אבל לא זוכר מה בדיוק אז הנה מה שאני מציע: ה BIOS עובד בסדר . אבל המעבר למערכת ההפעלה לא. המשמעות היא שיש בעית חומרה, תנקה את המחשב עם שואב אבק. עליך לנתק/להוציא כל מה שלא נחוץ לבוט עם דיסקט ל DOS ורצוי להחליף ספק (זמנית) ! מכאן אתה תבין אם יש בעיה עם הלוח (כנראה) , או עם פריט שהוצאת , ולך צעד צעד עד שתאתר. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.