עבור לתוכן

בקשה להמלצה על מסך מחשב 24" עד 1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש 23" שאיתו אני הרוב אשתמש במשחקים בגלל האקסבוקס שאני אחבר אליו. אני רוצה מסך שיהיה אפשר אותו לתלות אותו על הקיר ורצוי שיהיה עם חיבור hdmi בגלל האקסבוקס. אני לא רוצה שתציעו לי מסכים של דל כי אין להם מסגרת "נוצצת" כמו של סמסונג וlg.(אני לא יודע איך להסביר). התקציב המקסימלי שלי הוא 1600. תודה!

פורסם

דווקא 23"? מה רע ב22" או 24", הנפוצים הרבה יותר?

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף 23" כי אני יודע שהם נעים בטווח מחירים שלי. אבל אם יש משהו יותר טוב ב-24" אז בסדר.

עריכה: בסדר, הגדלתי את התקציב שלי ל-1600

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

נא להכניס את התקציב לכותרת.

הוספתי

מה אתם אומרים על המסך W2453V של LG? הוא יתאים לדרישות שלי?

פורסם

הייתי מציע לחפש מסך שיש לו גם DVI וגם HDMI, כדי שתוכל לחבר XBOX ומחשב בחיבורים דיגיטליים ולא להתפשר על VGA באחד מהם.

פורסם

ממליץ בחום על LG W2442PA .

מסך 24" FHD ,צבעים מעולים (פאנל TN כמובן) אבל עדיין תמונה מדהימה, יציאות DVI,HDMI,DSUB ויציאת קול (רמקולים מובנים מוחבאים מאוחרה במסך)

ארגונומיה מעולה..ואני באמת מתכוון לזה. יש לו פשוט הכול ! PIVOT,תקן תלייה VESA 100 , הגבהה\הנמכה , סיבוב לצדדים .. כל מה שצריך.

לי לפני חצי שנה עלה 1600 מבאג וגם קיבלתי במתנה 2 רמקולים קטנים חמודים של LG ..

אתה לא תתאכזב ממנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אבל יש לי שתי שאלות:

א. איפה אני יכול למצוא חנות שמוכרת את המסך‏ בתל אביב?

ב.אם אני מחבר גם מחשב למסך דרך dvi ואת האקסבוקס דרך hdmi, אני אוכל להחליף בין הדברים מבלי להוציא תמיד את החיבור מאחורה? תודה

ב

פורסם

על א' אין לי תשובה..תיאלץ לבדוק בעצמך . המעט שיכולתי לעשות זה לחפש לך בזאפ http://zap.co.il/model.aspx?modelid=719963

אבל אני משער שבאג עדיין מוכרים את המסך ואני יודע שיש להם סניף בת"א.

ב'-אין צורך בלהוציא כבלים. אתה יכול לחבר עד שלושה מכשירים למסך (כלומר אחד HDMI אחד DVI ואחד DSUB ) ופשוט ללחוץ על כפתור במסך ולבחור את היציאה שממנה אתה רוצה לקבל תמונה.

זה פשוט עוזר המון .. ממש גאוני :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ב'-אין צורך בלהוציא כבלים. אתה יכול לחבר עד שלושה מכשירים למסך (כלומר אחד HDMI אחד DVI ואחד DSUB ) ופשוט ללחוץ על כפתור במסך ולבחור את היציאה שממנה אתה רוצה לקבל תמונה.

זה פשוט עוזר המון .. ממש גאוני :xyxthumbs:

זה בדיוק מה שאני צריך!! וואי תודה עזרת לי המון! אני מקווה שאתה לא טועה ורואים מעולה כמו שאתה אומר.

פורסם

תיקח SAMSUNG T240 בדיוק מה שאתה צריך לי יש אותו והוא מעולה! FHD יש כניסת HDMI ויש DVI ו VGA....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים