פורסם 2009 ביולי 3016 שנים החלפתי, מאורר, בגסות די רצינית עקב סיבוכים בחיבור ללוח אם(חוסר שיקול דעת שלי).בסופו של דבר המאורר (Ninja 2) התחבר כראוי - והטמפרטורה צנחה פלאים בכ 15c(וזאת אף שחיברתי את הגוף קירור פסיבית ללא מאורר).למרות שפחדתי שנגרם נזק ללוח אם עקב הלחץ שהפעלתי על המחשב, הכל נראה שפועל כרגיל(ווינדוס/אינטרנט/תוכנות).אולם פתאום הפיירפוקס לדוגמא טוען שג'ימייל ופייסבוק זו כתובת לא "certified" ובאופן מוזר הווינדוס ויסטה לא מאפשר להתחבר ל ווינוס אפדייט.השעון של הווינוס לא מצליח לעדכן את עצמו מול הסרבר.ממש מוזר, אני די מצטער שהחלטתי להתקין גוף קירור לבד.האם יכול להיות שגרמתי נזק לאיזה שהוא חלק שאחראי על קידוד לפרטיות במעבד או בלוח אם?ממש מוזר מה שקורה פה. הויסטה שלי מותקנת כבר שנה ואף פעם לא היו דברים דומים.למישהו יש הסבר?
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים ניסית לכוון את השעון ידנית בלי עידכונים אוטומתיים שלו?יכול להיות שהמחשב היה מנותק הרבה זמן מהחשמל והשעון בביוס התאפס
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר הוא היה מנותק שלוש שעות ככה.עכשיו עדכנתי ידנית את השעון.אבל אני עדיין מנסה להבין איך החלפת גוף קירור משפיע על ווינוס אפדייט והגדרות פרטיות באינטרנט.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים לא משפיע אם התאריך שלך שעה יום שנה לא מכוון כמו שצריך [כמו עדכוני AV] זה לא יפעל כשורה.כביכול נתוני התאריך/ושעה התאפסו עקב זה שהמחשב היה מנותק לגמרי מרשת החשמל .
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים פותח התרד עם כל הכבוד להתקנה..הסיכוי שזה יפגום לך בתוכנה הוא קלוש..אלה אם כן נתת איזה מכה או משהו לכונן הקשיח בטעות..בכל אופן..במקום "להציק" לקירור..בדוק וירוסים וכו..
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר אוקי נראה שהבעיה הסתדרה.בכל מקרה עשיתי אוברקלוק עם הקירור הפסיבי:922*9.5 = 4009MHZ. חוץ מהמכפלה, ההגדרות של ה voltage הן על auto. וה auto בחר 1.280v.הכל עובד בסדר במנוחה הטמפרטורות בסביבות 48.ב system stability test של EVEREST Ultimate Edition הטמפרטורה המקסימלית שראיתי עד עכשיו היא 70.האם זה בסדר? (שמעתי שהטמפרטורה המקסימלית המוגדרת ע"י אינטל היא 72).בנוסף לגבי הביוס, מה פשר ההגדרות:pcie overvoltage controlfsb overvoltage control(G)MXH overvoltage control האם יש צורך להתעסק גם עם הגדרות אלו?תודה.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים לא בסדר. בדיקות יציבות עושים עם PRIME 95 או ORTHOS או OCCT לפחות 6-8 שעות ולא עם אוורסט.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר עשיתי בדיקה עם OCCT.קיבלתי error אחרי 3 דקות.ממה זה נובע? טמפרטורה גבוהה/voltage לא נכון?תודה.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים יכול להיות אלף ואחד סיבות לכך. בגדול האוברקלוק שלך לא יציב. כתוב מה המתחים על גשר צפוני, זכרון, VCORE,VTT,PLL. גם צריך לבטל תכונות של המעבד כמו SPEED STEPPING. אם אתה רואה את המושגים האלה פעם ראשונה תקרא עדיף איזה מדריך לאוברקלוק . גם לא כתבתה על איזה מעבד מדובר, לוח אם, סוג של זכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.