עבור לתוכן

בקשה להמלצה למסך 19" עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה.

אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח.

השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה).

בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים?

מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB.

רצוי שיהיה חסכוני בחשמל :)

תודה רבה למי שיעזור :D

פורסם

ב-1000 שקלים כבר אפשר לקנות מסך 22", שנותן הרבה יותר גודל ושטח עבודה מ-19".

אבל לא בכל שולחן יש מקום לשניים כאלה.

פורסם
  • מחבר

ב-1000 שקלים כבר אפשר לקנות מסך 22", שנותן הרבה יותר גודל ושטח עבודה מ-19".

אבל לא בכל שולחן יש מקום לשניים כאלה.

היי, אני לא צריך מסך ענק, 19" מספיק לי... אני מעדיף איכות על פני גודל :)

פורסם

אני לא חושב שתמצא משהו ממש איכותי במחיר הזה.

הרוב המוחץ של המסכים במחירים האלה מבוססים על פאנל TN, ולכן אין יותר מידי הבדל ביניהם מבחינת איכות.

ואם כבר ללכת על מסך חדש, המלצה שלי בתור משדרג חדש (מ19 רחב ל22 של DELL) היא ללכת על המסך הגדול יותר, ההבדל מאד מורגש ושווה את ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך משהו רציני... צריך משהו סביר +... מה אתם אומרים על זה? http://www.lge.com/products/model/detail/l197wh.jhtml

ועדיין לא קיבלתי תשובה על ה-16:9 בשביל תכנות, אם זה טוב או לא...

תודה.

פורסם

בנוגע לתכנות, אין בעיה לתכנת על מסך רחב, תלוי בתוכנה כמובן.

אם אתה יכול להזיז את כל חלונות הבדיקה הצידה, אז יהיה לך יותר שטח עבודה לעבוד עליו.

אבל תחשוב על זה שאם תעבוד עם 2 רחבים שהם TN, או 2 לא רחבים שהם TN (שפה זה יהיה פחות מורגש?), רוב הסיכויים שלא יהיה לך נוח לשים את שניהם בקו ישר מולך, כי הם יאבדו קצת מהצבע והניגודיות. תצטרך לשים אותם בצורה של \/ רק בזוית פחות חדה.

אם תקח 2 איכותיים של 22, כלומר זה יגדיל לך את התקציב ב40% תוכל לסדר אותם איך שתרצה.

פורסם

כשמדובר במסכי 19", השטח הכולל שהרגיל (5:4) מציע לעומת הרחב (8:5) הוא די שווה (1280X1024 לעומת 1440X900 זה פחות או יותר אותו מספר פיקסלים).

השאלה היא האם אתה מעדיף אותו לרוחב או לגובה. יש יתרונות בשניהם (לראות יותר שורות במסך או לראות שורות יותר ארוכות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים