עבור לתוכן

המזוודה - מהדורה שנייה

Featured Replies

פורסם

הכותרת דיי אומרת את הכל . קודם הייתה מזוודה קטנה ופשוטה , שכנראה תועמד למכירה , ואותה החליפה מזוודה מספר 2 :

פורסם

ועוד תמונה חביבה :

פורסם

מדהים

פצצה

יפיפה!!!

זה נורא יקר, נורא נורא יקר.

החומרים: רק עפ"י המאווררים והגרילים והכבלים העגולים הקנויים והמזוודה, הנראית מדהימה אך יקרה להחריד (פלוס אני יודע שהיא יקרה כי אמרת לי ;D ;) )... יקר.

מדהים!, הנה אמרתי זאת כאן.

:hat:

פורסם

בהחלט יפה, וביצוע כמעט מושלם... אתה יכול לדווח לנו על טמפרטורות ?

פורסם

אני אדווח כשאני אדע אותן . המטען צד הזה לא שלי , אלא של חבר .

פורסם

כמה יעלה ומה המפרט בפנים

פורסם

*drool*

פורסם

ברור לכם שזה לא ממש משתלם מבחינה כלכלית אלא אם אתם חייבים לעשות רושם על מישהו או לסחוב את המחשב האומלל כל כמה ימים למסיבות רשת ? ;D

רק המזוודה הזאת עולה 450 ש"ח, תוסיפו ספק, מאווררים ועוד כמה דברים מסביב ואתם יכולים בקלילות להגיע למחיר שעולה האנרמקס.

פורסם

פשוט פצצה

ענק :jump:

פורסם

ברור לכם שזה לא ממש משתלם מבחינה כלכלית אלא אם אתם חייבים לעשות רושם על מישהו או לסחוב את המחשב האומלל כל כמה ימים למסיבות רשת ? ;D

רק המזוודה הזאת עולה 450 ש"ח, תוסיפו ספק, מאווררים ועוד כמה דברים מסביב ואתם יכולים בקלילות להגיע למחיר שעולה האנרמקס.

כן, אבל האנרקמס לא נראה half as cool והוא גם כבד יותר ;D

פורסם

ויש בו הרבה יותר מקום.........

אין לך מספיק מקום לגבוה לדברים גבוהים כמו דרגון אורב.............

פורסם

שים לב שהתייחסתי רק לצד הכספי, לא לעניין המראה, המשקל, או כל דבר אחר...

פורסם

רק אל תסתובב איתו יותר מדי שלא ישמידו לך אותו בגלל המצב הביטחוני :lol:

פורסם

בייחוד עם יוצאים לך חוטים מהמזוודה...

:AR15:

פורסם

חחחחחח

לא יוצאים שום חוטים

אבל זה יכול להיות ממש מעניין לראות את הדבר הזה מתפוצץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים