פורסם 2009 ביולי 3016 שנים חברי הפורום שלום, מדי כמה שעות המחשב שלי כבה ללא סיבה, באמצע העבודה השוטפת. המפרט שלי מופיע בצד, והמעבד מגיע לכ-60 מעלות, האם זה תקין, והאם זו יכולה להיות הסיבה לנפילת המחשב? (אופציית הכיבוי בביוס מבוטלת) תודה רבה מראש.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים פותח הת'רד...הטמפ' שצוינה, זו טמפ' במנוחה או במאמץ?.אם כן, באיזה תוכנה אימצת את המעבד, ובאיזה תוכנה ניתרת טמפ'?
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים מחבר במאמץ הטמפ' שואפת ל-66 מעלות, השתמשתי בתוכנה "EVEREST", ואימצתי את המחשב ע"י הרצה של שני סרטי FHD במקביל. (מנהל המשימות הראה שימוש ב-100% מהמעבד, והסרטים קרטעו מעט בשל כך)תודה.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים אז זהו, שככה לא בודקים טמפ' במאמץץתוריד את התוכנה OCCT ותפעיל אותה. היא תראה לך בדיוק מה, מי ומו.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר כמו כן בדוק את הRPM של הקירור..והטמפ' של שאר הרכיבים..המאוורר של המעבד מגיע לכ-2800 RPM (מאוורר ג'נרי), את שאר הרכיבים אני לא מצליח לנטר, אשמח אם תענו לי לגבי המעבד.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים זה כנראה הMAX..בכל אופן..הטמפ' לא חריגה..אבל היא די בגבול..אבק ניסת לנקות ?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים המחשב לא אמור לכבות את עצמו בטמפ' כזו...כמו שאמרו, תבדוק את אפשרויות הכיבוי בביוס שלך..אולי זה מוגדר לטמפ' נמוכה!כמו שעידן שאל, אבק ניקית?.אם לא, תנקה אבק, אולי זה יעזור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.