עבור לתוכן

[שאלה] האומנם לא מסך מחשב - מסך טלוויזיה לחבר למחשב [2500ש"ח בערך]

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

השאלה שלי אם אני יחבר מסך טלווזיה למחשב שלי ויעבוד מולו, עם אילו בעיות אני יכול להתקל?

אני בעקרון רוצה להוציא תמסך CRT הישן שלי מהחדר ולחבר מחשב לטלוויזיה ולצפות טלווזיה מהטלווזיה? בקיצור שיהיה מסך אחד.

מנסיון של חיבור מחשבים ניידים בחיבור SVIDEO למסך LCD 32" הטקסט הופיע אבל לא ראו אותו טוב.

אם ברצוני להשתמש במסך טלווזיה בתור מסך למחשב - באיזה חיבור עדיף להשתמש, והאם יש הגדרות עדיפות?

יש לי בכרטיס מסך (הוא חלש אגב... GF 8400GS) יציאת מסך רגילה (לCRT שמנים D:) יציאת DVI (לLCD סקסים) ויציאת SVIDEO (ל? מסכים.).

אני רוצה שיראו במסך כמו שרואים במחשב... ניתן?

אגב - לא בשביל משחקים... פעם ב... סרטים, ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטונים באינטרנט, ושימושים רגילים של מחשב.

והאם יש מסכים מומלצים לשימוש זה?

תודה רבה.

פורסם

לא הבנתי שום דבר מהפוסט.

איזה סוג מסך אתה רוצה לחבר למחשב?

LCD בהחלט לא ייתן איכות תמונה טובה בחיבור S-VIDEO.

פורסם

מה המסך? מה הרזולוציה? תן דגם מדוייק אם אתה לא יודע.

פורסם
  • מחבר

רשמתי,

LCD 32" שהיא בעצם של טלוויזיה ולא למחשב.

לחבר את המסך למחשב ושיראו טוב גלישה באינטרנט, סרטים, וכו'... המחשב לא לצורך משחקים.

אז שאלתי: באיזה חיבור כדאי לחבר את המחשב למסך הטלווזיה כדי שיראו בו טוב בלי עיוותים והאם יש מסכים מומלצים (של טלוויזיה) לצורך זה.

למה? כי לא בא לי לקנות עכשיו מסך דק למחשב ומסך LCD טלווזיה 32", אין לי תכסף לזה. ואני רוצה שיהיה יותר מקום בחדר.

פורסם

תחבר אותו עם כבל HDMI-TO-DVI

בקשר לאיזה מסך.... מה השימושים? ומה התקציב?

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

כדי שזה יהיה שימושי בתור מסך מחשב, זה חייב להיות FullHD ואתה חייב לשבת רחוק ממנו. מאוד רחוק.

פורסם

^ אתה הרבה פעמים אומר את הקטע של ה-FHD... ואני חולק על דעתך.

כבר חיברתי את המחשב שלי ל32" HDR וראו מצויין! גם אינטרנט, וגם משחקים. נכון, יש מעט מקום לשולחן עבודה, אבל זה לא אומר שרק בגלל זה "חייב להיות FHD"...

לדעתי אתה פשוט מגזים. HDR מצויין גם כן, ולמי שיש את הכסף מומלץ מאוד לקחת FHD.

פורסם

זכותך לשמור על דעתך כמובן.

דעתי נשארת בעינה: מסך ענק ברזולוציה נמוכה לעבודה שוטפת מול מחשב הוא הדרך הקצרה ביותר לבעיות עיניים. באופן פרדוסקלי - קצרה הרבה יותר מאשר מסך קטן ברזולוציה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי שאלתי מה התקציב שלי והוא 2500, אתם יכולים גם לכוון אותי לתקציב שאמור לעלות מסך כזה.

אני יודע ש32" רובם HD READY ולכן FULL HD ב32" מייקר אותם מאוד עד שאפשרי לקנות 42" FULL HD במחיר יותר זול.

אני סומך עליכם אבל :)

ולאחרון: אני לא יהיה קרוב כלכך למסך.

ועל כמה מרחק מדובר?

פורסם

2500 שקל יתנו לך מסך כמו 32A330... וזה דיי חרא לטלויזיה כי אין לו מעבד תמונה נורמאלי... בקיצור, תחסוך.

פורסם
  • מחבר

תן לי מסך מומלץ עם המחיר שלו, אני יבדוק אם זה אפשרי :)

ומה צריך שיהיה במסך הזה כדי שיתאים למחשב ולטלווזייה?

פורסם

היא מצויינת. אבל היא לא בתקציב. תראה כמה היא עולה כאשר נותנים לך אחריות נורמאלית... (3 שנים יבואן רישמי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים