עבור לתוכן

צ'יפסט מתחמם

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2L . לוח אם פשוט מאוד עבד טוב כשנה וחצי , ועכשיו התחיל להתחמם בצ'יפסט.

הבעיה בו שאין שום סנסור לטמפרטורה של ה NB אבל עדיין כשאני נוגע בו הוא רותח. אין לי מדחום שמתאים למדוד טמפרטורה שלו אבל הכרטיס מסך שלי כרגע 55 מעלות וכשאני נוגע בו אני מרגיש פחות חם מה NB (לפי מה שאני יודע טמפרטורה נורמאלית של צ'יפסט היא 40 מעלות) אני חווה קריסות של המחשב פעם ביומיים בערך ואני חושב שזה בגלל הצ'יפסט כי הרכיבים האחרים בסדר.

יש לי מארז ג'נרי , אבל יש לי מאוורר אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד בצד לדעתי זה אמור להספיק אבל עדיין הוא חם.

מה אתם ממליצים לי לעשות איך לקרר אותו? קירור מיוחד לצ'יפסט לא בא בחשבון כי הוא תקוע בין הקירור של המעבד לכרטיס מסך ובמרווח הזה לא ייכנס כלום

וגם ה SB חם , קצת פחות חם אבל עדיין

פורסם

ערכת השבבים חמה אין לך מה לעשות..ניסת לבדוק עם HWMONITOR או EVEREST ולראות שאין שום קריאה של טמפ' ללוח האם ?

ואם תציין איזה סוג קריסות יש לך..מתי..וכו..זה יעזור לדעת אם הם נובעות מהטמפ' של הNB (אני בספק)..

מה שאר המפרט שלך ?

פורסם
  • מחבר

ערכת השבבים חמה אין לך מה לעשות..ניסת לבדוק עם HWMONITOR או EVEREST ולראות שאין שום קריאה של טמפ' ללוח האם ?

ואם תציין איזה סוג קריסות יש לך..מתי..וכו..זה יעזור לדעת אם הם נובעות מהטמפ' של הNB (אני בספק)..

מה שאר המפרט שלך ?

אין שום קריאה בקשר לזה, קראתי על הלוח אם הזה אין לו סנסור של ה NB

כשהוא קורס הוא פשוט עושה ריסטרט למחשב , התמונה לא "קופאת" כמו שקורה בדרך כלל עם OC לא יציב, פשוט עושה ריסטרט. מה שמוזר הוא שזה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב פעל הרבה זמן ולאו דווקא בזמן הרצת תוכנה כבדה, לרוב זה קורה במנוחה

שאר המפרט שלי:

CPU : E5200 2.5@3.0GHZ

MB:GigaByte -945gcm-sl2

GPU : ATI Gigabyte HD4550

RAM : 2GB DDR2 667MHZ

PSU : Hiper 425W

יש על המעבד OC קטן אבל הוא יציב, הוא מלפני חצי שנה ואז הכול היה תקין

פורסם

כנס לפורום תמיכה טכנית שם בסטיקי יש לך הסבר איך להגדיר קבצי DUMP במקום ריסט...ככה תוכל לפענח את הבעיות..

כמו כן נזה להוריד את הOC ולראות אם זה עוזר במשהו..

פורסם
  • מחבר

כתוב בסטיקי שצריך להיכנס ל C:\windows\minidump

אין לי את התיקיה הזו או תקיה עם שם זהה בתיקיה של המערכת הפעלה אז קובץ dump אני לא יכול להביא

את האוברקלוק הורדתי, עכשיו אני מחכה אם יהיו קריסות

פורסם

אתה צריך להגדיר שהמערכת לא תבצא ריסט..ואז תהיה לך תקייה כזו..

ובכל אופן פפתח תרד חדש שבפורום תמיכה טכנית..כי הטמפ' של הNB אני בספק אם זאת הבעיה..

פורסם
  • מחבר

התיקיה מופיעה רק כשיש מסך כחול, לא?

כי אצלי אין מסך כחול , ישר ריסט.

והמערכת מוגדרת כך שהיא לא תעשה ישר ריסט כשיש מסך כחול

פורסם

לא יכול להיות..כמו שציינתי כבר..

פתח תרד חדש שבפורום תמיכה טכנית

יעזרו לך שם..שכן המקרה שלך..נוגע לשם יותר..

פורסם
  • מחבר

זה אכן היה הצ'יפסט. הבעיה היתה המשחה הטרמית. הוצאתי את הצלעות קירור של הNB וגיליתי שהמשחה ממש יבשה, עד כדי כך שהייתי צריך לגרד אותי כי היא לא ירדה עם אלכוהול.

שמתי חדשה ועכשיו הוא הרבה יותר קר והעיקר- אין קריסות

אפשר לנעול את האשכול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים