עבור לתוכן

זה רק אני או שהמצב באירן פשוט קורע 8|

Featured Replies

פורסם

פגין שנכלא באיראן: "חבריי לתא הוכו למוות"

למרות האיום שאם יגלה מה שאירע בכלא, יהרגו אותו, חשף מפגין שהיה עצור במשך כחודש במתקן כליאה בטהרן את הזוועות שראה. הוא סיפר על מכות, חשיכה, זעקות וקירות מלאים בדם. "בחדר הזה היו יותר מ-200 אנשים, כולם פצועים ומוכים"פגין שנכלא באיראן: "חבריי לתא הוכו למוות"

למרות האיום שאם יגלה מה שאירע בכלא, יהרגו אותו, חשף מפגין שהיה עצור במשך כחודש במתקן כליאה בטהרן את הזוועות שראה. הוא סיפר על מכות, חשיכה, זעקות וקירות מלאים בדם. "בחדר הזה היו יותר מ-200 אנשים, כולם פצועים ומוכים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3753940,00.html

כמה ציטוטים:

'מפקד כוח הסוהרים, צאדק, התעמר בעצורים הצעירים ואמר להם: "אין פה מברשת שיניים, אין שירותים, אין פה כלום. תעשו מה שאתם צריכים כאן, הבנתם?". '

'סיפר כי "איימו עלינו שאם נספר יהרגו אותנו". '

'אולץ לשכב עם הפנים לרצפה בתא שרותים של תחנת משטרה, כאשר השוטר דורך על צווארו ומכריח אותו ללקק את האסלה, בזמן שהוא מקלל פוליטקאים רפורמיסטים. אשה שנעצרה תיארה כיצד חוקרים משכו בשערה כדי שתודה שקיימה יחסי מין עם פוליטיקאים רפורמיסטים'

' טראנה מוסווי, שנאנסה ועונתה במעצר ונרצחה לאחר מכן'

והחלק הקורע זה של אחמנידגד שבא להציל את היום:

'אחמדי-נג'אד קרא למערכת המשפט בארצו לשחרר את העצורים הנותרים תוך 10 ימים ולנהוג בהם "בחמלה איסלאמית". ' :lol: ממש עוד קצת חמלה כזאת זה בדיוק מה שהם צריכים.

פורסם

אתה חמור.

בנפול אוביך אל תשמח :mavet:

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט אשמח בנפול אויבי ואף ממש אשמח, אבל במקרה הזה הדבר שהצחיק אותי (הדבר המודגש) זה ההודעה של הממשלה האירנית והאיסלם...

שרוצה לעזור להם עלידי עלידי הפגנה של 'חמלה מוסלמית' :lol: ראינו איזה בדיוק "חמלה" מוסלמית הם מראים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חמלה איסלאמית לא מוסלמית

החמלה הזו היא הרבה הרבבה יותר טובה.. ;)

פורסם

אני בהחלט אשמח בנפול אויבי ואף ממש אשמח, אבל במקרה הזה הדבר שהצחיק אותי (הדבר המודגש) זה ההודעה של הממשלה האירנית והאיסלם...

שרוצה לעזור להם עלידי עלידי הפגנה של 'חמלה מוסלמית' :lol: ראינו איזה בדיוק "חמלה" מוסלמית הם מראים

אני הייתי ממליץ ללך לשבת ללמוד במקום לגחך כל היום.

פורסם
  • מחבר

עבר חודש מאז ...

פורסם

ואתה בא לומר שהשתנת מקצה לקצה? תרשה לי לפקפק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים