פורסם 2009 ביולי 2816 שנים זה התחיל בחודש האחרון פתאום התחלתי לשים לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך במנוחה עומדת על 65+ מעלות ועכשיו בדקתי במעמץ אחרי איזה חצי שעה זה מגיע ל 100 מעלות (המאורר על 100%) בנתים אני לא רואה ארט אפקטים או משהו בסגנון הכרטיס דיי חדש בן חצי שנה אני יכול להביא אותו ל SKYPC שיבדקו אותו או שלהשתמש במשפט הידוע - לא לתקן מה שעובד ופשוט לחכות עד שיופיעו בעיות (עם בכלל) אני בכול מקרה מחר יתקשר ל SKYPC ניראה מה הם אומרים על העינין תודה לעונים
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים 100 מעלות זה הרבה מעבר ליותר מידיי.... תבדוק אם צריך לנקות אבק מהכרטיס, יכול לשפר טמפרטורה לא במעט...באיזה מארז מדובר ? אך הסירקולוציה ?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר 100 מעלות זה הרבה מעבר ליותר מידיי.... תבדוק אם צריך לנקות אבק מהכרטיס, יכול לשפר טמפרטורה לא במעט...באיזה מארז מדובר ? אך הסירקולוציה ?מארז סביר וסרקולציה סבבה כול הקטע שעד לפני חודש הטמפרטורות במנוחה היתה קבוע על 48 ובמעמץ לא עבר את ה 75 ואני לא רוצה לפרק את הקירור בשביל לנקות אבק זה עוד יפגע לי באחריותבקיצור אתה אומר זה לא תקין ? ולממש אחריות ?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים לא אמרתי לך לפרק את הקירור... להוציא את הכרטיס ולהשתמש בספריי אוויר דחוס שאפשר לקנות בחנויות מחשבים ועולה סביב 20 שקלים...אנחנו עכשיו בחודשיים חמים במיחד... אבל לטמפרטורה הזאת זה לא אמור להגיע לך...מארז סביר ? סרקולוציה סבבה ?יש כאלה שיגידו שמארז ג'נרי ב 150 שקל הוא סביר...מה הדגם של המארז ?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר לא אמרתי לך לפרק את הקירור... להוציא את הכרטיס ולהשתמש בספריי אוויר דחוס שאפשר לקנות בחנויות מחשבים ועולה סביב 20 שקלים...אנחנו עכשיו בחודשיים חמים במיחד... אבל לטמפרטורה הזאת זה לא אמור להגיע לך...מארז סביר ? סרקולוציה סבבה ?יש כאלה שיגידו שמארז ג'נרי ב 150 שקל הוא סביר...מה הדגם של המארז ?ליאנ לי משהו עם 7 לא ממש זוכר את הדגם המדויק בקיצור זה לא מארז ג'נרי זה מארז סביר
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אם הוא סביר אז מה הדגם/שם/חברה ? לא צריך להיות כזה קשה לגלות...וכמו שהציעו נקה אבק מהמאווורר/היטסינק של הכרטיס מסך..זה צריך לעזור..
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר אם הוא סביר אז מה הדגם/שם/חברה ? לא צריך להיות כזה קשה לגלות...וכמו שהציעו נקה אבק מהמאווורר/היטסינק של הכרטיס מסך..זה צריך לעזור..רשמתי בתגובה הקודמת שלי מארז מהחברה LIANLI דגם משהו עם 7אבל כמו שרשמתי כבר אני לא חושב שהמארז הוא הבעיה כי לפי חודש הטמפרטורות עמדו על 48 במנוחה ועל מקסימום 75 במעמץ
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר דיברתי עם SKYPC אמרו לי שהכול מצב 70 מעלות במנוחה זה המון ואמרו לי להביא אותו לבדיקה
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים אא פשוט לא הבנתי את הצירוף המוזר "ליאנ לי"..מצטער (יש דברים שנשמעים ונכתבים טוב יותר באנגלית ;D)..בכל אופן לפני שאתה מביא אותו לחנות..נקבה אבק ותעלה את הRPM..זה אמור לחסוך לך ביקור מיותר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.