עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש בעיה.

Featured Replies

פורסם

היי

אולי זה ישמע דמיוני , אבל אמרתה שעם כרטיס של NVIDIA זה עובד , סימן שחיבור הPCI E עובד תקין בלוח אם, אתה חיברתה כרטיס של ATI , וזה לא עובד , יש סיכוי נדיר שלוח האם הספציפי הזה בעיתי עם ATI (נדיר מאוד) תנסה להחליף בחנות לכרטיס מקביל של NVIDIA , מקסימום תיקח את כל המחשב לחנות , ושהם יעשו זאת, אם זו חנות אמינה הם ישמחו לעשות זאת , מקווה שזה יעזור לך , אני מבין את הבאסה הזאת .

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

אולי זה ישמע דמיוני , אבל אמרתה שעם כרטיס של NVIDIA זה עובד , סימן שחיבור הPCI E עובד תקין בלוח אם, אתה חיברתה כרטיס של ATI , וזה לא עובד , יש סיכוי נדיר שלוח האם הספציפי הזה בעיתי עם ATI (נדיר מאוד) תנסה להחליף בחנות לכרטיס מקביל של NVIDIA , מקסימום תיקח את כל המחשב לחנות , ושהם יעשו זאת, אם זו חנות אמינה הם ישמחו לעשות זאת , מקווה שזה יעזור לך , אני מבין את הבאסה הזאת .

רוני

לא נראה לי הגיוני כי יש לי ATI ישן יותר והוא כן עובד, אבל תודה בכל מקרה, זה ממש מייאש אין לי מושג מה לעשות, יש לי כמה ימים ואם אני אחליט להחזיר את הכרטיס אני אקבל זיכוי ולא החזר כספי.

פורסם

היי

כמו שאמרתי לך , תיקח לחנות את המחשב , ושם הם כבר יבדקו איזה כרטיס מתאים לך, זה הפתרון היחיד עבורך , לפניי שתסתבך עוד יותר בנזק לחומרה.

רוני

פורסם

אתה שומע צפצוף,בדקת שהכרטיס יושב טוב על הלוח?

בדקת שחיבור החשמל מחובר בכרטיס?

כנס לביוס ותלחץ על RESET TO DEFUALT VALUES

פורסם
  • מחבר

אתה שומע צפצוף,בדקת שהכרטיס יושב טוב על הלוח?

בדקת שחיבור החשמל מחובר בכרטיס?

כנס לביוס ותלחץ על RESET TO DEFUALT VALUES

אין צפצוף, בדקתי שהכרטיס יושב טוב, הוא אפילו עובד, יש שני חיבורי חשמל, איפסתי את הביוס כמו שאמרת ואפילו נתתי למחשב חעובד 20 דקות ועשיתי ממחשב אחר פינג ועדין אין כלום הוא תקוע באמצע אין פוסט אין כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים