עבור לתוכן

כרטיס מסך בתקציב של עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה בכרטיס מסך עד 700 ש"ח עבור מסך 19 אינצ' עבור רזולוציה 1440X900 בשביל משחקים כבדים כמו GTA IV

כיוונתי בהתחלה ליכוון HD4770 שמאוד התלהבתי ממנו מכיוון שהוא קטן כמעט כמחצית מהמידה של סדרות HD48XX ומתחמם הרבה פחות שזה חשוב במיקום של המחשב אצלי וגם לא צורך הרבה הספק. אבל מכיוון שחיפשתי בכל החנויות באיזה שלי (חיפה קריות) ובאף אחת מהן כבר כשבועיים אין את הכרטיס ולא מתכוונים להביא, אני לא יודע מה עדיף לקחת במקום.

חשבתי על HD4850 כי הוא זול אבל הוא זולל הספק ומתחמם וזה לא ממש טוב לי אז יהייה טוב אם יש הצעות בצד השני Nvidia שכן אין לי ממש ניסיון איתם בשנים האחרונות ואני לא מכיר את הכרטיסים המקבילים שלהם לעומק.

מעבד AMD 5200 X2

2GB זכרון 800MHZ

מסך 19' 1440X900

פורסם

1. איזה ספק ואיזה מארז יש לך?

2. יש בRSM כרטיסי 4770 של ASUS, אבל בהתאם לשם ASUS הם יקרים מלא מעט כרטיסי 4850.

3. הכרטיס הניצב מול ה4850 הוא GTS250 אבל הוא לרוב יקר יותר, ולפי הבנצ'ים הוא לרוב לא מצדיק את העלות הנוספת.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה המודל הספציפי של הספק אבל הוא 450W מה שכן זה הספקים הזולים שמספקים בעת קניית מערכת מחשב מוכללת.

המארז זה מארז סטנדרטי של KSP שהם מספקים עם המחשב HJA-6000 MIDI Black

וRSM לא ממש רלוונטי כלפי מכיוון שהם לא באיזור שלי

פורסם

אני מציע לך לצלם את הספק או לבדוק את הדגם המדויק ולפי זה יוכלו לענות לך אם הוא יחזיק.

פורסם

אני לא יודע מה המודל הספציפי של הספק אבל הוא 450W מה שכן זה הספקים הזולים שמספקים בעת קניית מערכת מחשב מוכללת.

המארז זה מארז סטנדרטי של KSP שהם מספקים עם המחשב HJA-6000 MIDI Black

וRSM לא ממש רלוונטי כלפי מכיוון שהם לא באיזור שלי

אם לא ביקשת ספק מסויים שקנית את המחשב אז הרוב המוחלט של הסיכויים שקיבלת ספק ג'נרי וזול... הכרטיסים שאתה מעוניין בהם מעולים אבל דורשים ספק כוח סביר +

אני מציע שתרשום מה התקציב לספק כוח + כרטיס...

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר קניתי HD4850 בKSP היום ב570 ש"ח

שאלתי לגבי הספק שלי את המוכר הוא אמר גם שזה ג'נרי בכל מקרה ניסיתי ועובד פיקס, מריץ חלק קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר ברזולציה כמובן 1440X900, וגם GTA 4 עובד מעולה למרות שעוד לא עקפתי את ההגבלה של הזכרון ככה שאני לא יודע מה הביצועים במקסימום אבל אני בטוח שטובים יהיו גם ברזולוציה הזאת.

בכל מקרה תודה על אלו שעזרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים