עבור לתוכן

חוות דעת על המפרט שלי.

Featured Replies

פורסם

כבר הזמנתי את החלקים עד יום שישי אני צריך לקבל אותם יצא פחות מ4.

מעבד

AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX

לוח אם

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2

ספק כוח

Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production

זכרונות

2x2GB Corsair DHX TwinX CL4

כרטיס מסך

SAPPHIRE HD4850 VAPOR X 512MB GDDR3 PCI-E

מארז

Gigabyte setto 1000

דיסק קשיח

Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS

מסך וצורב כבר יש לי חדשים .

כל השאר זה כבר שטויות .. עכבר (MX518) מקלדת רמקולים שניהם לוג'יטק, ופאד של SteelSeries

הדרישות ממנו שיהיה מהיר מאוד ושיריץ משחקים ממש טוב מה אתם אומרים ?

פורסם

מה גודל המסך?

לא שמת מחירים של הפריטים.

פורסם
  • מחבר

המסך "22 הכול ביחד כולל הכול עכבר מקלדת רמקולים פאד ומה שרשמתי עלה קצת פחות מ4 ..

פורסם
פורסם

פותח הת'רד לא רשם מחירים אז קשה להשוות אבל:

כמובן שהמפרט שהציע >> X << חזק יותר מהותית ובכל זאת:

אין הכרח לקחת מעבד מרובע, גם ה720X3 יספיק פה ולגבי כרטיסים של PALIT מבוססי מעבדים גרפיים של ATI, הם לא ממש מיוצרים יותר, מדובר בחיסול מלאים שעלולה להיות איתם אחרי זה בעיה של אחריות, כלומר החלפה של כרטיס תיקח הרבה יותר זמן במקרה הצורך.

פותח הת'רד, אם אתה יכול לתת את פירוט המחירים של מה שקנית זה יהיה יעיל.

פורסם
  • מחבר

המחירים פחות או יותר.. אני לא זוכר בדיוק אבל את הרוב כן.

גם העכבר המקלדת הרמקולים והפאד נכנסו לתקציב של עד 4 אלף והשקעתי בהם יחסית אז קחו בחשבון את זה!

מעבד 720

לוח אם 440

ספק כוח 360

זכרונות בערך 400

כרטיס מסך בערך 750

מארז 270

דיסק קשיח 280

עכבר 205

מקלדת עולה 180 קיבלתי ב90 .

פאד 45

רמקולים 200

yz - אתה צודק במה שאמרת אבל השקעתי בחיצוניות גם הייתי יכול לקבל מארז של אנטק חינם אבל בחרתי להוסיף

עוד כמה שקלים ולקנות כבר של ג'יגה בייט שהוא הרבה יותר יפה .

הציוד ההיקפי שבחרתי שווה את המחיר שלו ובדקתי בכמה חנויות הוא הכי זול !

אין מצב שאני יקנה מחשב מעולה ועכבר ומקלדת ב100 שקל .

פורסם

אם אני לא טועה, יש כרטיסי 4870 שאפשר כבר להשיג במחיר של הכרטיס שקנית.

מה שכן להתייעץ פה על מחשב שכבר קנית זה מטומטם בלי להעליב, קח את הנושא הזה לפורום כללי, שם יהיה יותר מתאים.

פורסם
  • מחבר

כבר אמרו לי לא כל כך משנה לי וגם אני יכול להחליף עוד לא קיבלתי את החלקים זה למה פתחתי פה את הנושא.

אני לא אוהב לגעת בחברות שהם פחות טובות לדעתי .. Sapphire חברה מצויינת אף פעם לא אכזבה אותי .

חוץ מזה אני כולה משחק 2-3 משחקים פיור פרו אבולושן 09 ועוד אחד.. ככה שלא משנה לי .

פורסם

אבל למה לשלם יותר אם באותו מחיר אתה מקבל משהו יותר טוב

פורסם
  • מחבר

הכמה שקלים האלו לא מעניינים אותי . מעדיף פשוט לא לגעת בחברות פחות טובות

הכרטיס מסך הזה מריץ כל משחק שאני רוצה באיכות מעולה לא צריך יותר מזה ובטח שלא מחברה פחות טובה !@

פורסם

אני לא מבין למה אתה קובע ששאר החברות יפחות טובות, זה טמטום לקבוע עמדה כזאת לא נכונה. כל החברות הן שוות, Sapphire היא חברה טובה אבל היא כלל לא יותר טובה משאר החברות, אתה פשוט מספר לעצמך שטויות.

פורסם
  • מחבר

שטויות יש הרבה חברות פחות טובות

תכנס לכאן http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Memory&filter2=135136

אתה מסכים איתי שהחברה שבחרתי לזכרונות Crosair הרבה יותר טובה מיותר מחצי החברות ששמה?

וזה לא רק בזה גם בכרטיסי מסך וכו' ..

שוות ? אז איך אתה מסביר את הפרשי המחירים בין חברה לחברה ?

פורסם

הפרשי המחירים משתנים על פי מותג החברה, אתה מכיר רק את החברות שהן נמכרות באופן רשמי בישראל, אבל זה חלק קטן מהשוק הכללי, יש עוד הרבה חברות שמייצרות מוצרים יותר טובים מהחברות שאתה מכיר.

כמו שאני יכול לקנות ג'ינס מרשת פוקס ב200 ש"ח או לקנות את אותו ג'ינס ברשת יוקרתית אחרת ב1200 ש"ח, זה הכול עניין של מותג.

אבל לקבוע את הקביעה שלך לגבי כרטיסי מסך זה מטומטם, כי חומרתית הן כולן זהות מה שמשתנה בין חברה לחברה זה האחריות וסוג הקירור שהם שמים, זהו.

למשל אני קניתי 4870 של חברת PALIT, הוא כלל לא נופל בביצועים או שונה לעומת הכרטיסים של Sapphire, ויש לו קירור יותר טוב ממה שSapphire מציעים.

תבין, פה בישראל אנחנו מכירים רק חלק קטן של חברות חומרה וחושבים שהן הכי טובות, אבל למעשה הן לא הכי טובות, יש עוד חברות שלא נופלות כלל לידן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים